BillMcGaughey.com
   
   

naar: verhuurder pleitbezorger

(Dit verhaal illustreert wangedrag door vandalen, stadswoninginspecteurs, een woningen zonder winstoogmerk en stadsraadsleden in St. Paul, Minnesota.)

Floyd Ruggles' Ongelukkig ervaring met de stad Minneapolis 

Floyd Ruggles en zijn vrouw, Linda, naar eigen gebruikt meer dan 90 huurwoningen in de Minneapolis-St. Paul gebied. Hun ongelukkige ervaring in de aankoop van een 20-eenheid appartementencomplex van 620-622 E. Franklin Avenue in Minneapolis de veroorzaakte financiële verliezen die in augustus 1993 heeft geleid tot Reviews hun indienen van een faillissement.

In 1990, de vorige eigenaar van het appartementencomplex op 620-622 E. Franklin Avenue kreeg een aantal slechte publiciteit in de krant Phillips Wijk. De stad Minneapolis Condemned en dichtgetimmerd het gebouw. Floyd Ruggles kocht het gebouw van een real-estate partnership voor $ 35.000 in contanten en de aanname van $ 11.000 aan belastingen als gevolg van op het moment van aankoop.

In het veroordelen van het gebouw, had Minneapolis inspecteurs zeven pagina's van werkorders nodig om tevreden te zijn afgegeven. Ruggles geschat wat het zou kosten om loodverf op de radiatoren en ramen te verwijderen en voltooi de andere bestellingen. Hij betaalde de stad $ 2.000 voor bouwvergunningen en $ 1.400 voor inspecteurs om een lijst van de orders voor te bereiden. De renovatie begon in juni 1991.

Troubles begon vrijwel onmiddellijk. In juli 1991 vandalen ingebroken in het gebouw twee keer. In het eerste incident, bendeleden brak 98 ramen en vernield talloze apparaten, waardoor de $ 26.000 in schade. In de tweede incident, de vandalen koperen leidingen verwijderd uit het gebouw. Het kostte Ruggles $ 54.000 te vervangen dat.

Even lastig was het feit dat de stad inspecteurs werden voortdurend het toevoegen van nieuwe werkorders zoals ze geïnspecteerd gebouw. In het begin van 1992, bijvoorbeeld, geïnformeerd ze Ruggles dat de stad een nieuwe wetboek betreffende watercirculatie in de gangen had aangenomen. Apparatuur moest worden geïnstalleerd om de Zorg ervoor dat het water volledig zouden circuleren om de 20 minuten. Stadsambtenaren waren niet in staat om te zeggen wat apparatuur moet worden geïnstalleerd om die eis te voldoen; hij was een testcase. Uiteindelijk Ruggles vond een machine van Europees design, kost $ 14.000, dat zou voldoen aan de code eis.

Wanneer al het werk voltooid was, had Ruggles drie tot vier keer zo veel kosten om het gebouw weer in goede staat van onderhoud te zetten zoals hij oorspronkelijk had geschat. Stad inspecteurs, een schriftelijke verklaring van de bezetting op 11 augustus 1992, de wat betekende dat Ruggles kon beginnen met de huurders toe te laten.

Om de soort fouten met het gebouw dat de vorige eigenaar had gemaakt te vermijden, Ruggles een ontmoeting met vertegenwoordigers van de Phillips buurtvereniging. Zij kwamen overeen dat de vereniging een resident manager zou halen voor de bouw. Op de dag na de stad uitgevoerd en het certificaat van de bezetting, deze manager belde Ruggles om te zeggen dat de stad inspecteurs was teruggekeerd naar het gebouw en vertelde hem dat Ruggles het gebouw niet heeft zelf geen meer. Huur collecties moeten in plaats daarvan worden overgemaakt aan de stad, reviews Deze inspecteurs had gezegd.

Op het stadhuis, Ruggles en zijn advocaat vernomen dat de stad het appartementencomplex in beslag had genomen vanwege onbetaalde belastingen. Ruggles had nooit belastingaangiften ontvangen. Echter, belastingambtenaren zei Ruggles dat Volgens de statuten van de staat, de stad was niet verplicht om hem op de hoogte van onbetaalde belastingen of dreigende verbeurdverklaringen.

Ruggles Overeengekomen op de plek om alle achterstallige belastingen onmiddellijk te betalen. Hij behaalde een gecertificeerde cheque voor het volledige bedrag, het ontvangen van de verzekering dat de zaak aan het land commissie zou gaan en gemakkelijk worden opgelost. Een week of wat later ontving hij de controle terug in de mail. Als Ruggles wilde zijn gebouw terug, zou hij nodig om de volledige marktwaarde en niet alleen het bedrag van de achterstallige belastingen te betalen, kreeg hij te horen.

Ambtenaren Ruggles stad laten weten dat hij zou deelnemen aan de veiling voor belastingen verbeurd eigenschappen in een poging om zijn gebouw te herstellen. Het ging nooit op de veiling te blokkeren. In plaats daarvan, Ruggles vernomen dat de stad het gebouw om een ??behuizing non-profit, de Phoenix Group, voor $ 2,00 had verkocht. Alle achterstallige belastingen voor Forgiven aan de nieuwe koper. De overeenkomst vereist dat Phoenix Group de stad moet betalen $ 200.000 na 15 jaar. De Quitclaim werd ondertekend door de leden van de gemeenteraad Jackie Cherryhomes (later voorzitter van de Raad) en Joe Biernat (later vice-president).

Cherryhomes' betrokkenheid bij dit project ging een bel. Op 15 juli 1992 - een maand voor de belasting verval - KSTP-TV uitgezonden een verhaal in welke Cherryhomes had genoemd Ruggles "de slechtste verhuurder in de stad", en had gezworen dat ze die stad inspecties van Ruggles' verschillende eigenschappen voor zou zorgen in de stad werden geïntensiveerd. Sterker nog, ze waren. Ruggles schat dat, terwijl zijn 90 eigenschappen ongeveer 50 bladzijden werkopdrachten jaarlijks vóór Cherryhomes aankondiging heeft opgeleverd, zij 500 bladzijden werkopdrachten na de aankondiging, veelal kleine voorwerpen geproduceerd. Zijn onderhoudskosten was toegenomen van ongeveer $ 10.000 per jaar in 1990 tot 70.000 $ per jaar in 1991.

Ruggles speculeert dat hij de woede van Cherryhomes had gemaakt Want op het moment van de KSTP-TV verhaal, had hij het verzoek van de Joint Ministerie Project (een noordzijde gemeenschap groep politiek dicht bij Cherryhomes) te draaien over al zijn financiële administratie te weigeren hen als sommige andere verhuurders had gedaan. De leden van deze religieuze organisatie was verschenen op het gazon van Ruggles' huis in North St. Paul naar kerstliederen, begeleid door KARE-TV cameramannen zingen, toen ze dat verzoek. Ruggles had hen afgewezen.

In ieder geval, de financiële pak slaag, dat Ruggles nam de belastingen verbeurd verklaarde eigendommen op 620-622 E. Franklin Avenue dronk zijn spaargeld. Ruggles en zijn vrouw faillissement in de zomer van 1993. Ruggles was, zei hij, "beide zonder werk en brak".

De Phoenix Group, een non-profit huisvesting, Besloten om Ruggles' voormalige pand te zetten in het hoofdkantoor. Daarnaast is het omgebouwd twee kelder appartementen in een wijk boksschool. Phoenix, de die de nationale Acclaim heeft gekregen voor zijn werk met de voormalige bendeleden, snel verworven andere eigenschappen.

De Phoenix Group stortte in 1996 en heeft gefaald te stijgen, Phoenix-achtige, opnieuw. Het gebouw aan 620-622 E. Franklin Avenue werd gesloopt in 1998 net zoals de afmetingen van een tekort aan woningen in de stad werden steeds duidelijk. Floyd Ruggles, een omstander een overzicht van die latere gebeurtenissen, verheugt zich dat zijn eigen beproeving met Minneapolis vastgoed niet in geslaagd om zijn huwelijk te ruïneren.

 

  naar: verhuurder pleitbezorger


Klik voor een vertaling in:

Engels - Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch

 


COPYRIGHT 2017 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden

http://www.BilMcGaughey.com/rugglesk.html