BillMcGaughey.com

naar: politieke kandidaat

Ik loop voor Voorzitter in de 2016 New Hampshire Democratische primair

door William McGaughey

een rekindled interesse in politiek

In de vroege ochtend van 18 oktober 2015, liggend in bed, had ik het idee van het runnen van een andere presidentiële primair. Waarom? Ik had geschreven en publiceerde een boek over een eerdere campagne voor president die kan worden gegeven aan de media mensen. Ik had nu een track record op een belangrijke vraag beleid. Ik was trots op het feit dat ik in 2004 voor het presidentschap had uitgevoerd op een kaartje dat ze tegen de vrije handel. Nu is de belangrijkste kandidaten in beide partijen was rond gekomen om die positie. Ik was mijn tijd vooruit.

Ik dacht aan het invoeren van de Zuid-Carolina en Louisiana Democratische presidentiële voorverkiezingen voor de tweede keer. Dan is dat handelwijze leek onverstandig. De South Carolina partij screent de kandidaten op basis van de vraag of de nationale media beschouwt hen levensvatbaar kandidaten. Ik zou zeker niet dat de test. Echter, de partij niet meer schermen op basis van loyaliteit. Ik had eerder op basis daarvan is afgewezen. Aan de andere kant is er ook een verkiezing commissie die voor het uitvoeren van in rekening kunnen brengen kandidaten tot $ 20.000. Ik kon niet veroorloven om te betalen.

Louisiana had een primaire gepland voor begin maart, maar er was ook een bericht op internet, die de toestand van de minister van Buitenlandse Zaken zei dat Louisiana niet zou kunnen hebben een presidentiële primaire verkiezing in 2016 vanwege de kosten ($ 3 miljoen). Als die beslissing stond, zou ik niet in staat zijn om opnieuw uit te voeren in de Louisiana primaire. enige tijd het controleren later, heb ik geleerd dat Louisiana had inderdaad een primaire, maar ik had de deadline indiening van 4 december 2015 gemist door vijf dagen.

Dat liet New Hampshire. Ik heb de primaire niet ingaan in 2004, omdat ik de deadline indienen gemist. De indiening periode is in november. Ik kon dit jaar voldoen aan de deadline. De indieningstaks was betaalbaar - $ 1.000. Maar ik heb geleerd dat New Hampshire vereist kandidaat om hun afgevaardigden en alternatieven lijst in november. Het zou moeilijk zijn voor mij om contact met inwoners van New Hampshire aan de afgevaardigden te werven zonder naar de staat.

Mijn interesse in electorale politiek werd nieuw leven ingeblazen door blootstelling aan kandidaten die een leidende rol in de 2016 race voor het voorzitterschap zou spelen. Vermont senator Bernie Sanders kwam naar Minneapolis in eind mei 2015 tot steun voor een mogelijke presidentiële campagne roeren. De respons was zo sterk, dat zijn geval moest zijn verhuizen naar een grotere locatie, de American Indian Center op Lake Street geweest. De lijnen van de potentiële deelnemers gespannen voor straten verderop in de straat en ik had het geluk om binnen te komen om de senator te horen. Dit was op zondagochtend 31 mei. campagne Sanders' was buiten naar een sterke start.

Ik zag ook de presidentiële debatten op televisie te beginnen in de late zomer. De eerste Republikeinse debat, op 8 augustus, begon met een knal toen de moderator, Megyn Kelly, alle kandidaten op het podium gevraagd zich te verbinden zich te houden aan het verdrag beslissing voor een kandidaat. Alone, Donald Trump stak zijn hand op om aan te geven dat hij een onafhankelijke kandidatuur zou kunnen overwegen. Dan, wanneer Kelly Trump vroeg een beledigende follow-up vraag, Trump laat haar hebben.

Dit was ongehoord. Een kandidaat was eigenlijk tegen de autoriteit van de moderator en weg ermee! Ook ik was moe van al hun domme regels en vragen en de 30-tweede termijnen. Ik religieus keek naar de meeste kandidaat-debatten voor de rest van 2015, het ontwikkelen van een belang, niet alleen in Trump, maar in Bobby Jindal en Rick Santorum ook. Ben Carson was een andere ongewone kandidaat volgen waard.

Running for President mezelf was het laatste wat in mijn gedachten toen ik worstelde financieel door het grootste deel van 2015. Ik verwachtte een erfenis van mijn vader te verdelen voor het einde van het jaar, dat zou worden gebruikt om terug te betalen belasting op onroerende goederen en andere kosten terwijl geld voor discretionaire doeleinden. Dit geld kwam op 14 december. Ik had ook een campagne bijdrage van een verhuurder vriend. Plotseling kon ik zelf te financieren, een campagne in New Hampshire, kost relatief weinig geld en minder dan twee maanden van mijn leven, en gaan vervolgens in op de lang uitgestelde project van het publiceren van een ander boek.

1. een vierdaagse werkweek en 2. waardigheid voor blanke mannen: Als ik liep in New Hampshire, zou mijn problemen hetzelfde als in mijn 2002 Senaat primaire campagne met de Onafhankelijkheidspartij zijn. Ik had een duidelijke wetgevingsvoorstel voor een kortere werkweek die tijdens de campagne kunnen worden besproken. Mijn voorstel voor het tweede punt zou gewoon zijn om te hebben witte mensen maart aan trots vertonen op zichzelf als gevolg van of ondanks hun race. Ik kon dit zelf te organiseren. Ik zou gaan op een "white man lopen", anderen uit te nodigen om samen met mij. Ik zou niet moeten vragen de regering om iets te doen. Ik zou gewoon uitnodigen blanken te nemen wandelingen waaruit hun raciale solidariteit in plaats van beschaamd van zichzelf op basis van de historische schuld als de officiële argumentatie dicteert.

Mijn raciaal getinte oorzaak was een work in progress. Terwijl de zwarte mensen ervaren echte onrechtvaardigheden, voelde ik dat het bewustzijn van dit had gevorderd tot het stadium van het zetten van blanke mensen in het defensief. De echte slachtoffers, dacht ik, waren de jongeren. In numerieke termen, waren ze meestal jonge blanke mensen met beperkte carrièremogelijkheden een groeiend aantal van hen waren verslaafd aan drugs. New Hampshire, in het bijzonder, had een groot drugsprobleem.

Genoeg andere mensen klagen over rassendiscriminatie tegen zwarten. Ik zou de roepende in de woestijn durven om sympathie uit voor de vergeten blanken. Ik zou een volle borst, eerlijke verdediging van deze mensen geven in het gezicht van de media onverschilligheid. Waar goed betaalde banen waren goed voor mensen van mijn generatie, de huidige jonge generatie voelt het moet in de schulden gaan op de melodie van tienduizenden dollars aan een opleiding die hem of haar naar de startlijn van de jacht voor fatsoenlijke krijgt kopen banen.

Foei, je opvoeders en beleidsmakers! Jonge blanken hebben de reputatie van bevoorrechte, maar de realiteit van het zijn outcasts in hun eigen land. Ik zou iets over zeggen, en in het proces, maak me grondig veracht.

nemen van de duik

De deadline tot het dossier voor de New Hampshire primaire was vrijdag 20 november, 2015. Ik heb toen had genoeg geld bij de hand om het $ 1.000 depot te betalen, zodat op 17 november ik een cheque gestuurd naar de New Hampshire minister van Buitenlandse Zaken. Toen ik ten onrechte is geregistreerd als William H. McGaughey, Sr., de secretaris van het kantoor staat ik onmiddellijk mijn naam veranderd in William H. McGaughey, Jr. op mijn verzoek. Nu was ik klaar om te gaan.

The New Hampshire staatssecretaris verzocht presidentskandidaten een formulier aan met 11 december een lijst afgevaardigden die ze op de benoeming van conventies zou vertegenwoordigen. Van een online discussiegroep wist ik één persoon in New Hampshire, maar hij leek niet geïnteresseerd in mijn afgevaardigde te zijn. Op het einde, zou het niet uitgemaakt.

Na het indienen periode voorbij was, heb ik een lijst samengesteld van alle personen die als presidentiële primaire kandidaten in New Hampshire (in Engels) had ingediend en contact opgenomen met alle de Democraten om te zien of geïnteresseerd in joint-campagne-activiteiten waren. Een paar reageerden positief, maar op het einde was niets geregeld.

Ik dacht dat ik een bepaald voordeel hadden in de domeinnaam billforpresident.org hebben behouden van een campagne van 2004, waarin ik liep voor president in de Democratische presidentiële primaire Louisiana. Ik had toen als vijfde eindigde onder de zeven kandidaten met 3.161 stemmen. De pagina's kunnen worden aangepast om de nieuwe campagne aan te passen.

mijn campagne website

Kijkers van de vernieuwde voorpagina - http://www.billforpresident.org - werden begroet door drie foto's van mij met een lachend gezicht. De ene in het midden liet me met een ruige baard en ongekamde haren. Dan waren er koppelingen voor gedetailleerde verklaringen beleid: "mijn visie op een betere toekomst", "over de socialistische bugaboo", "over de politiek van geslacht en ras", "de tweede keer is de charme" (een wishful suggestie dat ik zelfs zou kunnen doen deze keer beter dan in 2004), "wat ik hoop echt te bereiken in deze campagne", en, als een bijzaak, "mijn campagne folder".

Tot slot was er een algemene verklaring over mijn campagne posities vergeleken met die van sommige andere kandidaten, een samenvatting van de drie belangrijkste planken in mijn campagne platform, en een verwijzing naar eerdere politieke inspanningen. Op de bodem was een foto van mijn auto versierd met campagne tekenen dat inwoners van New Hampshire snel kunnen voordoen tijdens mijn reizen rond de staat.

Ik bracht weken maakt en verfijnt deze website en de verschillende pagina's. Verkeer piekte op dag van de verkiezingen, 9 februari bij 420 bezoeken en 1313 hits. De gemiddelde verkeer voor de maand was 290 bezoeken en 535 hits, over triple het niveau van oktober 2015. Toch was indrukwekkend verkeer, vergeleken met wat sommige van de andere kandidaten moeten hebben gekregen. Ik stortte mijn hart en geest tot een relatief onoplettend publiek.

vooronderzoek en andere preparaten

Ik begon het politieke toneel in New Hampshire scout. Er waren elf dagbladen in de staat en drieëndertig community kranten die of meerdere keren per maand een keer gepubliceerd. Een andere media resource was radiostations. Ik vond achtentachtig verschillende stations, zowel AM en FM, en vier tv-stations, waarvan de grootste was WMUR-TV in Manchester. Ik zou proberen om zowel gedrukte en elektronische media effectief te gebruiken mijn boodschap eruit te komen.

Naast de media, ik beoogde instellingen voor hoger onderwijs als plaatsen voor politieke discussie. Vierentwintig hogescholen en universiteiten getoond in mijn Google-zoekopdracht van New Hampshire instellingen. Interessant, Andrew Card, chef-staf van George W. Bush, was voorzitter van een van de kleinere hogescholen, Franklin Pierce University in Rindge. (Pierce, een New Hampshire inheems, was een one-term pre-Civil War Amerikaanse president.) Er waren maatschappelijke organisaties met militaire verbindingen. Mijn lijst van dergelijke organisaties opgenomen 18 VFW (veteranen van buitenlandse oorlogen) hoofdstukken en 19 hoofdstukken van de American Legion rond New Hampshire. Ik heb ook op 9 Elks Clubs. Al deze organisaties vertegenwoordigd mogelijke locaties voor politieke discussie in de steden en dorpen rond de staat.

Na het identificeren van een aantal media en educatieve of maatschappelijke organisaties die politieke discussie zou kunnen steunen, ik gegroepeerd al deze instellingen per locatie. Wanneer ik een stad of dorp bezocht, zou ik een lijst van mogelijke contacten. De kranten hadden voorrang, maar de andere plaatsen kan ook nuttig zijn om te bezoeken zijn als ik tijd had. Ik verzamelde de adressen en telefoonnummers van prospects in elke stad en nam ze op getypte vellen. Op een meer persoonlijke noot, mijn zwager, Dean Morrison, gaf me de naam en het adres van Sanel Corporation in Concord, New Hampshire, dat was de laatste halte op zijn route, toen hij een vrachtwagenchauffeur was. Werknemers in het laadperron hem misschien herinneren.

Ik ook afgedrukt een lijst van bezoeken Republikeinse kandidaten voor plaatsen in New Hampshire in 2015 tot me een idee van waar de campagne kan worden gedaan geven. Van bijzonder belang was een "New Hampshire Primary Student Conventie die plaats tussen januari 5e en 7e zou nemen in het Radisson hotel in Manchester. Een aantal van de belangrijkste kandidaten zou deelnemen. Zelf had ik een kamer op Concord straat in Manchester door middel airbnb tussen 4 januari en februari 10, die ongeveer een mijl van het Radisson gehuurd. Afhankelijk van mijn aankomst in New Hampshire, zou ik deze conventie te gebruiken als een middel om kennis te maken met het politieke toneel in die staat.

Mijn handelsmerk stijl van campagne voeren zou zijn om een ??grote gedrukte teken dragen met een politieke boodschap tijdens het dragen van een flamboyante Mexicaanse hoed die ik uit een kringloopwinkel vijftien jaar geleden had gekocht. Budget Tekenen van St. Paul zou de tweezijdige teken gemonteerd op een stok te produceren. De ene kant lezen "Omhels uw raciale identiteit" en de ander, "White man lopen". De laatste bericht kan worden weergegeven als ik erin geslaagd om iemand, waarschijnlijk wit, wie zou lopen met mij en raciale problemen in steden die ik bezocht tijdens de campagne te bespreken vinden. Maar zelfs als er geen dergelijke gesprekspartners kon worden gevonden, zou deze apparatuur me een wandelende reclamebord voor een bepaalde set van onderwerpen die politieke discussie kunnen stimuleren en mogelijk stemmen te winnen te maken.

Mijn kast nodig ook aandacht. Naast sokken en ondergoed, ik nodig had om mijn aanbod van dress shirts en broeken te vullen. Ik heb ook kocht een hoogwaardige overjas in een kringloopwinkel en zware kleding schoenen. Mijn grootste aankoop was echter een nieuwe set van glazen verkregen uit de Walmart winkel in Brooklyn Center. Dit had stijlvolle ronde frames en een split lens die zou verduisteren in zonlicht; Het zou perfect zijn voor lange afstand rijden zijn.

Ik besloot om campagne te voeren in een in 2005 witte Pontiac Grote AM met 163.000 mijl op de teller, die nog tot mijn stiefdochter, Jasmine, die reed een andere auto. Eerst hadden we de titel overgeschakeld te krijgen voor mij. Een wijk monteur controleerde de auto voor benodigde reparaties en vond een aantal kleine problemen die hij gecorrigeerd. Vervolgens werd ontdekt dat noch koplamp werkte goed. Dit probleem is gecorrigeerd op een rekening bij een tankstation niet ver van waar ik woon. Toch heeft de koplampen niet gericht op een plek ver genoeg op de weg. Gelukkig was mijn 's nachts rijden beperkt tijdens de campagne.

Tot slot, ik kocht campagne tekenen van Vistaprint te plakken op de zijkanten van de auto. Een promotie gaf me $ 70 waard van het product voor $ 27. Ik gebruikte dit geld en meer om vier gekleurde magnetische borden, ongeveer 12 bij 18 inch, die zou gaan op de zijdeuren van de auto, twee aan elke kant aan te schaffen. Op de voordeur inzittende-kant was een teken kopte "NH primaire campagne, democraat uit Minnesota, William H. McGaughey". Het bordje op de achterklep, inzittende kant, had een grote foto van mijn gezicht, het identificeren van mij als "presidentskandidaat, William H. McGaughey, Jr.". Een teken op de voordeur, bestuurder kant, zei: "Bill McGaughey voor President" boven een vlag-achtige ontwerp van sterren en strepen. Een foto van een rode en blauwe haan kraaien onder een titel die aangekondigd "een nieuwe dag is aangebroken" was verbonden aan de achterklep aan de kant van de bestuurder.

Naast de grotere borden waren kleinere, 3 met 11 inch, met berichten die gelezen in een verscheidenheid van kleuren: "voor een 4-daagse, 32-urige werkweek", "Bill McGaughey voor President (Democraat)" met een kleine foto van mijn gezicht, "www.billforpresident.org", en, meer controversieel, "white man lopen". Deze ging op de voor- en achterbumper, op de motorkap, en achter de achterste deuren. Samengevat, was mijn campagne auto goed ingericht en ingesteld om de aandacht van de politiek geïnteresseerde inwoners van New Hampshire aan te trekken.

mijn aankomst in New Hampshire

Dit alles nam de tijd om af te ronden. De dag na de rechter koplamp is vastgesteld, 2 januari, ik uiteengezet op een reis over de oostelijke helft van de Verenigde Staten, eerst naar het noordoosten van Pennsylvania en New Hampshire. De eerste nacht werd doorgebracht in een Motel 6 in South Bend, Indiana. Vanaf daar reed ik in de rest van Indiana, Ohio en Pennsylvania, het bereiken van Milford, Pennsylvania, in de vroege avond. De huurder had de achterdeur vertrokken ontgrendeld en maakte een extra sleutel voor mijn gebruik. Na een goede nachtrust in een lege kamer, ik op weg naar New Hampshire op de volgende ochtend, eerst het oversteken van de oostelijke deel van de staat New York, Connecticut en Massachusetts vóór het bereiken van de regio Manchester dertig mijl in New Hampshire.

Ik had een boek van kaarten die New Hampshire gezet door de DeLorme gezelschap van Yarmouth, Maine gekocht. Dit boek had plattegronden van de stand van de grotere steden evenals plattegronden gedetailleerd voor alle delen van de staat. Twee pagina's zijn gewijd aan de stad Manchester. Ik had eerder op mijn toekomstige woonplaats op Concord Street, net ten westen van Concord en Hall Streets. Gelukkig, het was in de buurt van Hanover Street, die een van de belangrijkste toegangswegen tot de stad van de bypass snelweg 93 die ik had genomen om het gebied in te voeren was. Ik kon naar beneden rijden Hannover voor twee of drie mijl, slaat u rechtsaf voor twee blokken, en dan op mijn gehuurde huis.

De voordeur van het huis werd geopend toen ik aankwam. De sleutel was bij de deur van het appartement op de tweede verdieping. Het appartement zelf bestond uit drie slaapkamers, een keuken, badkamer, en een grote woonkamer met een bank en televisie. Ik nam de kamer aan de andere (zuid) einde van de suite. Het had twee kleine kasten en een bed. Er was geen ruimte om alles, maar genoeg om de dag te functioneren tot dag uit te pakken. Ik ging terug naar de Hannaford supermarkt in een winkelcentrum op Hanover Street. De perishables ging in een koelkast en de rest in een kast. Ik had langs enkele keukengerei gebracht. De eigenaar gestopt door later op de avond te zien als ik iets nodig had. Ik was ingesteld.

een verschijning op de student congres in het Radisson hotel in Manchester

Mijn topprioriteit in New Hampshire op de eerste dag van de campagne, 5 januari was om deel te nemen wat er van de New Hampshire Primary Student Convention 2016 in het Radisson hotel in het centrum van Manchester. (De Carlson familie van Minnesota is eigenaar van deze keten van hotels.) Gelukkig, dit was ongeveer twaalf blokken van mijn gehuurde woning. Echter, werd het gebied bedekt met parkeermeters hoeft te worden gevoed vijftig cent elk half uur of zo.

Ik zwierf door middel van een tentoonstelling gebied in het hotel waar de verschillende kandidaten en politieke organisaties hadden tafels. Ik heb geleerd dat het mogelijk was voor mij om de student conferentie voor $ 75 per dag op elk van de twee resterende dagen van de driedaagse conferentie bij te wonen. Ik zou echter slechts een deelnemer in plaats van iemand op het programma. Bij snelle reflectie, heb ik besloten om mijn kansen te nemen betrekken van studenten op trottoirs buiten het Radisson hotel, haasten terug regelmatig om de parkeermeter te voeden.

Ik had Bernie Sanders en representatieve Hillary Clinton, Howard Dean miste, op de eerste dag van de conferentie. Kandidaten gepland voor de tweede dag opgenomen (in volgorde van geplande verschijning) New Jersey gouverneur Chris Christie (aanvaard door de Manchester Unie Leader), Kentucky senator Rand Paul, Ohio gouverneur John Kasich, voormalig Virginia Jim Gilmore, Carly Fiorina, en Martin O ' Malley. Ik was te laat voor Christie, maar kwam in de tijd naar Kasich te vangen, als ik koppig was. campagne bus Kasich werd geparkeerd op de oprit net buiten de ingang van het hotel. Ik zweefde rond dit gebied voor wat leek uur, waardoor regelmatig om de parkeermeter te voeden, met mijn gigantische campagne teken en Mexicaanse hoed.

Eindelijk iets leek te roeren. Een aantrekkelijke vrouwelijke fotograaf plotseling willen mijn foto te maken. Ik vrolijk verplicht. Er kan een bijbedoeling in deze aanvraag zijn geweest omdat, net zoals ze klaar was me fotograferen, de Kasich campagne bus begon weg van de stoeprand te trekken. Achteraf, ik veronderstelde dat de Ohio gouverneur en zijn gevolg langs me heen had stiekem aan boord de bus, terwijl ik werd afgeleid. Ik droeg Kasich geen kwade wil voor deze mogelijke daad van misleiding, maar deed, eerlijk gezegd, hopen hem te gaan op een bepaalde manier. Echter, het was te laat. De Ohio gouverneur was aan zijn volgende afspraak als ik op de stoep stond bij mijzelf.

Weken later, na het bekijken van tv-commercials, besloot ik dat Kasich mijn favoriete kandidaat onder de Republikeinen zou kunnen zijn, hoewel ik nog steeds Trump vond. Bernie Sanders bleef mijn favoriete kandidaat van de Democraten. Maar wat deed het er toe? Ik was hier op mijn eigen.

Mijn positie in de voorkant van het Radisson hotel bood beperkte mogelijkheden voor een campagne voeren. Een paar van de student gedelegeerden af ??en toe verscheen door de voordeur van het hotel op een rookvrije nemen of ervaring een verandering in de omgeving. Een aantal van hen waren afkomstig uit Louisiana, waar ik in een primaire twaalf jaar eerder had campagne gevoerd. Ik had een huisgenoot naar mijn appartement op Concord straat die in dezelfde groep studenten was hoewel hij uit Australië kwam. Maar mijn campagne aan de student conferentie werd ontmoeting met beperkt succes. De derde en laatste dag, op woensdag 6 januari was een dagdeel met meestal beleidswerk winkels. Ik heb geen acte de présence in het hotel op die dag, want ik begon te voelen ziek.

aan de slag met de campagne

Op donderdag 7 januari ik afgezet literatuur en boeken (op de stemming in Louisiana) bij een radiostation, de universiteit, en tv-station (WMUR-TV) in Manchester. Op de volgende dag, 8 januari ging ik naar Concord aan de staat kantoren en de Concord Monitor waar ik ben gebleven literatuur en boeken over mijn Louisiana campagne te bezoeken. Dan, ik reed naar Libanon, New Hampshire, stoppen langs de weg bij Colby en New London, waar een radiostation had beloofd om mijn campagne te dekken. Dhr. Sarro zelf was niet in - hij werkte van New Orleans - maar ik had een vriendelijk gesprek met een andere werknemer van het station. Daarna moest ik snel terug te rijden naar Manchester omdat ik begon te voelen ziek.

Terug thuis, later schreef ik een notitie aan mezelf over de boodschap in de campagne te transporteren:

"Ik loop omdat ik denk niet dat kandidaten aanpakken van de juiste onderwerpen. Ik wil bepaalde thema te injecteren in de politieke discussie.

In feite is de Amerikaanse politiek georganiseerd volgens de demografische stemming. We zijn volledig gepolariseerd naar ras en, in mindere mate, geslacht. Dit is een scheve discussie. Als er witte mensen te laten zien wat trots op zichzelf, kan deze vorm van politiek worden overwonnen.

Onze banen in gevaar. Noodzaak van een kortere werkweek en tarieven. "

Ik schreef zelf ook een nota over een voorgestelde wijze van campagnevoeren:

"Niet dragen vaak Mexicaanse hoed. In het kort dragen ondertekenen door het centrum van de steden die ik bezoek. Vooral mensen benaderen en de invoering van mezelf als ik steden te bezoeken. Flauwvallen folders. Kijk of er enige interesse in marsen. Bezoek bars en restaurants en vragen of ik kan flauwvallen literatuur. Zo niet, laat een folder of twee voor de eigenaar. "

Ook schreef ik neer informatie over het forum voor "minder bekende kandidaten" die zou worden gehouden op St. Anselmus college op 19 januari.

Gedurende deze tijd, deed ik wat campagne voeren met de piketteken en hoed langs Elm straat in het centrum van Manchester, terwijl de distributie van de half-sheet literatuur in mijn zak. De temperatuur werd in de enkele cijfers. Toch waren er een aantal waardevolle ontmoetingen. Ik herinner kort gesprek met een aantrekkelijke jonge blanke vrouw die zei dat ze ingestemd met zowel mijn raciale kritiek en pleiten voor een kortere werkweek. Er was ook een jonge blanke man die aan het zijn een racist toegelaten. Deze waren betekenisvolle ontmoetingen. Echter, het verkeer op de binnenstad trottoirs was relatief licht en ik heb geen campagne lang.

Mijn dagelijkse routine in de vroege dagen was om een ??paar uurtjes door te brengen campagne zo goed als ik kon en dan kijken Manchester televisie, post, WMUR-TV, vanaf 5 uur als lokaal nieuws kwam totdat ik naar bed ging tussen 9 en 10:00 Een uur van lokaal nieuws werd gevolgd door de half uur durende nationale nieuwsprogramma met anker David Muir en dan nog een lokaal nieuws segment, "New Hampshire Chronicles" met een verscheidenheid aan verhalen. Ik dacht dat ik begon een gevoel voor New Hampshire krijgen zonder campagne te hard. Negen uur besteed om te slapen in Manchester me zou helpen herstellen van de reis.

Weekends neiging om dode tijd zijn. Ik verbleef in mijn kamer op Concord Street. Dus het was op mijn eerste weekend in New Hampshire. Ik heb veel dat weekend niet doen, omdat ik niet goed voelde. Ik voelde een bronchiale toestand opkomen. Dit was een vreemde ervaring. Er werd voor het eerst een zinkend gevoel in mijn borst gevolgd door krampen in mijn onderste en bovenste lippen. De stuiptrekkingen voortgezet gedurende een minuut en dan ging geleidelijk af. Een half uur later, kan de spasmen te hervatten. Ik had nog nooit dit soort dingen meegemaakt.

bij de Trump rally in Windham

Op maandag 11 januari heb ik geleerd dat Donald Trump een rally zou houden aan de Castleton Banquet & Conference Center in Windham, twintig mijl of zo ten zuidoosten van Manchester, op dezelfde ochtend. De rally zou rond 11:00 beginnen in iets meer dan een uur. Haastig, ik gekleed en klom in de auto. Toen ik aankwam bij Windham en vond Enterprise Drive, had de politie al geblokkeerd off deze weg. Dus ik geparkeerd in een CVS Pharmacy parkeerplaats bij die plek en het oversteken van de politie blokkade, liep Enterprise Drive met een paar andere achterblijvers in de richting van het conferentiecentrum. Auto's werden geparkeerd aan beide zijden van de straat voor meer dan een halve mijl. Na het draaien rechts, bereikte ik de pers ingang van het gebouw, waar Trump zou spreken. Een paar anderen waren er op de veranda. Ik gaf ze mijn literatuur. Er waren security mensen binnen de deur van het gebouw.

Trump moeten hebben gesproken voor het betere deel van een uur. Dan eerst een paar mensen en dan meer begon te passeren de revue me zoals ik in mijn campagne kostuum, hoed stond en te ondertekenen op de weg. Het merendeel van de Trump mensen weigerde mijn aanbod van de literatuur.

Als de menigte van personen die het verlaten van het gebouw dikker groeide, een jonge security officer voortgekomen uit het gebouw en vertelde me dat ik moest vertrekken. Ik daagde hem uit aan de hand van staan ??in een openbare straat. Hij beweerde dat Trump het hele gebied had gehuurd. Op dit punt, het incident trok de aandacht van twee persfotografen die begonnen met die foto's van mij. De security officer abrupt verlaten zijn missie, waardoor ik met de fotografen. Een van hen zei dat hij bij de Boston Globe en de andere met een krant in Seattle. Zij moeten tientallen foto's hebben genomen. Daarna liep ik de halve mijl terug naar de snelweg en naar mijn auto in de CVS parkeerplaats. Ik heb nooit weten of de maatregelen in Windham foto's verschenen in een krant.

Na het kopen van een paar items op het DVS apotheek, heb ik besloten dat de dag was nog jong. Ik had tijd voor een bezoek aan de ene media outlet in Windham, maar had moeite met het vinden van zijn adres. De plaats was verlaten wanneer hij het vond. Op mijn weg terug naar Manchester, stopte ik ook naar de kranten kantoren in Londonderry en Derry die geopend waren. Het papier in Derry leek heel ontvankelijk voor mijn bezoek.

Later op de dag, heb ik besloten om wat winter kleding in de Mall of New Hampshire zuiden van de stad te kopen. Ik kocht ook een polshorloge voor twintig dollar die heel nuttig zijn in de toekomst campagne gebleken. Dan, als een sluitstuk van het bedrijfsleven, heb ik besloten om de Elliott ziekenhuis bezoeken in Manchester om te zien hoe ernstig mijn bronchiale aandoening zou kunnen zijn. Dat bezoek was om de loop van mijn verblijf in New Hampshire te veranderen.

vijf dagen in het ziekenhuis

Ik ging naar het ziekenhuis zelf, op minder dan een mijl van mijn Manchester woonplaats, waar ik mij werd doorverwezen naar zijn dringende-care-faciliteit op Queen City Avenue in de buurt van de rivier Merrimack. De dokter die me daar onderzocht besloten om me terug naar het ziekenhuis te sturen voor verder onderzoek en analyse. Dus, in de avond van maandag 11 januari, kleinzerig ik een overnachting in het ziekenhuis volgende tests.

Een of andere manier was ik in het ziekenhuis gehouden voor vier dagen in kamer 5, naarmate meer en meer tests werden uitgevoerd. Mijn spasmic aanvallen langzaam verdwenen in deze tijd, maar de artsen waren nog steeds zorgen over mijn conditie. In de achterkant van mijn hoofd was er ook bezorgdheid dat vijf dagen doorgebracht in het ziekenhuis financieel ruïneuze zou kunnen zijn. Ik had Medicare delen A en B, maar dat was niet alles. Geen discussie over kosten ooit heeft plaatsgevonden. Ik was bezorgd, maar hulpeloos om iets aan te doen. (Zes weken later, heb ik nog steeds niet weten hoeveel deze behandeling kosten. In maart kwam de factuur. Het bruto facturering van Elliot Hospital was iets meer dan $ 25.000. Het netto bedrag was $ 797,57. Ik kon niet klagen.)

Op het einde, werd vastgesteld dat mijn bloeddruk was hoog en ik had diabetes. Ik liet ook de eerste tekenen van de frontale kwab dementie en had een zogenaamde "small veneuze ziekte" in mijn hersenen, die de bloedstroom beperkt. Ik kon verwachten om het geheugen te verliezen als deze toestand vorderde. De artsen voorgeschreven drie soorten medicijnen die kunnen worden verkregen bij een nabijgelegen CVS apotheek. Deze werden ontworpen om de diabetes en de hoge bloeddruk te behandelen.

Er was geen directe voorwaarde om verder verblijf in het ziekenhuis, dus ik werd vrijgelaten vrijdagochtend 15 januari met een afspraak te rechtvaardigen met een arts in Hooksett (ten noorden van Manchester) op de volgende week, vrijdag 22 januari te zien om te controleren op mijn conditie dan. Het betere deel van een week verloren was gegaan voor de campagne-activiteiten. Achteraf kan ik me niet herinneren wat er gebeurd is in het ziekenhuis. Er was een kleine televisie in mijn kamer, maar ik moet een groot deel van de tijd hebben geslapen.

mijn vrouw komt naar New Hampshire

Ik had mijn vrouw Sheila de hoogte gebracht van mijn gezondheidsproblemen gehouden. Gealarmeerd, maakte ze onmiddellijke plannen om New Hampshire te komen te staan ??aan mijn zijde. Zonder mij te informeren, ze hebben ook dit gekocht vliegtuig tickets voor mij om terug te keren naar Minnesota op 30 januari, het snijden van mijn campagne kort door negen dagen. Sheila had treinkaartjes gekocht om te reizen van Minneapolis naar Manchester, aankomst op maandag 18 januari. Ze zou blijven in de Econolodge Motel in de buurt van de Elliot Spoedeisende hulp faciliteit in Manchester.

Ik ondertussen bracht een rustige vrijdag en in het weekend bij mijn gehuurde kamer op Concord Street. Die zondag, heb ik de geaccumuleerde hoeveelheid wasgoed in een wasserette in de buurt van de Hannaford supermarkt. Ik heb ook kocht twee sets van de medicijnen die waren voorgeschreven. Maar de energie en ambitie had uit mij in de vijf dagen dat ik werd in het ziekenhuis gegaan.

Ik ontmoette Sheila in de voorkant van de Econolodge motel maandagochtend en daarna brachten de dag met haar in het motel in kamer 415. Ze mijn verblijf op Concord Street, die niet ver weg was bezocht nooit. Op de volgende dag, dinsdag 19 januari, bezochten we St. Anselmus college verkenner het toneel van het debat van die nacht. De kandidaten in eerste instantie verzameld in een ruimte buiten de centrale hal waar we elk een grote poster over de 2016 primaire gezet door de minister van Buitenlandse Zaken het kantoor waarop zowel de Democratische en Republikeinse stembiljetten werden getoond ontvangen. Het was de 100ste verjaardag van de New Hampshire primaire.

Opmerking: De Democratische en Republikeinse stembiljetten werden op een groot bord gemaakt door de New Hampshire Secretary of State kantoor om de 100ste verjaardag van de New Hampshire primaire herdenken getoond. Zijn kop luidt: "Herdenking van de New Hampshire presidentiële directe primaire door uitverkiezing 100ste Verjaardag - 1916-2016." De afbeelding aan de rechterkant (meestal afgesneden) is afkomstig uit de krant Manchester Unie op 5 november 1892. De Republikeinse presidentiële primaire stemming werd ook weergegeven. Er waren 30 kandidaten op de Republikeinse stemming, in tegenstelling tot 28 voor de Democraten. De poster had ook foto's van de houten stembussen gebruikt bij de verkiezingen een eeuw geleden.

debat de minder bekende kandidaten bij St. Anselm college

Het debat in de zes Republikeinse kandidaten begon om 18:30 De twintig Democraten, van wie ik was een deel, begonnen hun debat een uur en een half later. Indien werd onder C-SPAN. Het panel van vragenstellers opgenomen politieke verslaggevers van de Tribune bedrijf en ABC News, evenals John DiStaso van KMUR-TV. The New Hampshire minister van Buitenlandse Zaken, Bill Gardner, maakte korte opening opmerkingen. Zonder uitzondering, de minder bekende presidentskandidaten van beide partijen waren allemaal van middelbare leeftijd blanke mannen.

Toen wij aan de beurt kwam, zat ik in de tweede rij van tien kandidaten ergens in het midden. We hadden ieder een kans om een ??twee minuten durende opening verklaring af te leggen. Ik ervoer een verlies van vertrouwen. Echter, ik beheer te laten bekend is het feit dat mijn campagne was deels over "de waardigheid voor blanke mannen", evenals een vierdaagse werkweek en verzet tegen de TPP. korte opname van mijn presentatie Sheila's ving een kandidaat in de eerste rij abrupt verzamelen zijn papieren en het verlaten van het podium, kennelijk in afschuw, toen ik zei blanke mannen. Maar ik was te veel afgeleid bij de tijd om dit te merken.

In alle, ik heb gesproken drie tot vier minuten in totaal, terwijl enkele van de andere kandidaten brabbelde uitvoerig. Zelfs zo, waren mijn korte opmerkingen genoteerd in een Manchester Unie Leader verhaal over de gebeurtenis gedateerd 20 januari. Ik ook in geslaagd om John DiStaso, misschien vooraanstaande politieke verslaggever van de staat, te vangen op de weg naar buiten. Ik gaf hem mijn kaart, half-sheet van de literatuur, en een kopie van de Louisiana boek. (Maar niets kwam ooit van deze.) Dan Sheila en ik reed terug naar het Econolodge motel waar we opnieuw de nacht doorgebracht. Ze keerde terug naar Minnesota de volgende ochtend vroeg, met nooit mijn Manchester appartement bezocht. Maar haar aankomst in New Hampshire geholpen om mijn zelfvertrouwen te herstellen.

Achteraf besefte ik het surrealistische karakter van dit evenement. Al de "kleine kandidaten" voor het presidentschap in de New Hampshire primaire, zowel Democraten en Republikeinen, waren van middelbare leeftijd blanke mannen. (Blanke mannen waren ook in de meerderheid van de belangrijkste kandidaten. Hillary Clinton was de enige vrouw onder de presidentskandidaten en Ben Carson was de enige Afro-Amerikaan.) Ze waren allemaal, neem ik aan, fervent anti-racisten. Dus hier was ik, een blanke man, het maken van een probleem van de wedstrijd op een manier die sympathiek tegenover blanken en daardoor opvallend overtredende ten minste één van de andere witte mannelijke kandidaten. En de enige Afro-Amerikaanse in de kamer was mijn vrouw, Sheila, die naar New Hampshire waren gekomen, omdat ze zich zorgen over mijn gezondheid was. Het is een gekke, gemengd wereld politiek, is het niet?

proberen om een vliegende start van de campagne

De kandidaat debat aan het Instituut voor Politiek kan het hoogtepunt van de campagne zijn geweest. Het werd alom gezien op kabeltelevisie. Een andere versie geproduceerd voor het internet werd gezegd viral te zijn gegaan. Maar deze kans was nu in het verleden en ik had nog twee of drie weken van campagne voeren links. Een probleem was dat veel van de kranten, mijn doelgroep, waren op de maandelijkse schema's waarvan de termijn was verstreken. Ik had druk bereiken van zo veel van deze contacten als ik kon krijgen. Ik had ook om e-mail de $ 600 alimentatie check mijn stiefdochter Celia, kopen meer boodschappen, en organiseren om media te bereiken in de tijd.

Weekends waren dode tijd voor de campagne. Als ik dichter was geweest om Milford (Pennsylvania), zou ik heb tijd daar doorgebracht. In plaats daarvan, ik naar de kerk op de Eerste GemeenteKerk in Manchester op zondag 17 januari, en opnieuw op 24 januari. Ik heb niet geprobeerd om politieke punten te scoren in het bijwonen, maar in plaats daarvan wilde een verandering van tempo te ervaren. Mijn contact met parochianen na de dienst was beperkt. In New Hampshire, was ik dankbaar af en toe te doen niet-politieke dingen.

campagne letters

Terug in mijn appartement, ik gedrukt negen letters met de hand op witte lakens, maar liet hen ongeadresseerde en ongedateerd, omdat ik niet weet welke krant editors, indien van toepassing, zou ze af te drukken. Het idee was dat deze zou gaan naar de krant redacteuren die een indicatie van de bereidheid om te publiceren voor het primaire gaf. Een terugkeer adres en telefoonnummer werden verstrekt. Deze brieven te lezen:

"Dear Editor:

Ik ben een van de 28 kandidaten in de 2016 New Hampshire Democratische presidentskandidaat primaire - de enige die uit het Middenwesten - die continu wordt campagne in New Hampshire tot de primaire verkiezing op 9 februari.

Ik ben actief in deze primaire voor problemen die de andere kandidaten niet zal bespreken verhogen. Eerst wordt de kiezers overmatig gepolariseerde geslacht en ras. De krimpende witte meerderheid gekleineerd. Om dat demoraliserende situatie tegen te gaan, kondig ik aan dat ik graag blanken (zijnde zo iemand ikzelf) en ondersteuning van hun legitieme aspiraties. Dit betekent niet dat ik tegen andermans legitieme aspiraties.

Ten tweede, banen Amerikaanse onder aanval door uit het buitenland geïmporteerde producten en door de voortzetting van de vooruitgang van de arbeidsproductiviteit. Het zal een overeenkomstige vermindering in het werk van de tijd nemen om de productie evenwicht te handhaven. Na 75 jaar van de 40-urige werkweek (terwijl de arbeidsproductiviteit is verviervoudigd), is het tijd om de standaard werkweek teruggebracht tot 32 uur. Ik ook bellen voor de afwijzing van de Trans-Pacific Partnership (TPP) en de vervanging ervan door een regeling (met inbegrip van kortere werktijden) dat de wereldwijde overaanbod van menselijke arbeid adressen.

Op dit moment zijn de kandidaten van beide politieke partijen het niet aanpakken van de vragen van het grootste belang voor de Amerikaanse kiezers. Ik zal niet worden verkozen tot voorzitter van dit jaar, maar als alles goed gaat, kon mijn campagne voor President in New Hampshire meehelpen aan de agenda van de discussie in de 2016 nationale verkiezingen en daarbuiten.

Indien u interesse hebt, neem dan een kijkje op mijn campagne website: http://www.billforpresident.org.

Het is tijd om dingen te schudden! Ik vraag om uw stem in de primaire verkiezing op 9 februari.

Dank je wel.

William Mc Gaughey (wg)

William H. ( "Bill") McGaughey, Jr. "

Deze brief was een goed idee, maar helaas heb ik niet maandelijks of weekbladen die zou verplichten tot het publiceren van het te vinden. Uiteindelijk de hand gedrukte letters bleef ongeadresseerde en verzonden.

Zelfs zo, na een paar krantenredacteurs aangegeven dat zij brieven aan de redactie van mij zouden accepteren, begon ik te denken dat de meest efficiënte manier om campagne te voeren zou zijn om brieven waarin het doel van mijn campagne te sturen naar de elf dagbladen in New Hampshire . Ik dacht ook, naar de letter uit te leggen, dat ik zou een demografische analyse van de presidentsverkiezingen resultaten 2012 aan te tonen dat de kiezers werd steeds gepolariseerd door ras en geslacht te geven. Ongeacht wat de ogenschijnlijke problemen waren, demografie reed verkiezingsuitslag. Bijgevolg ben ik herzien mijn standaard brief aan de redacteur van dergelijke thema's te benadrukken.

De volgende brief was het resultaat van deze nieuwe manier van denken. Het was een sjabloon voor wat ik stuurde de dagbladen in New Hampshire in de laatste fase van mijn campagne:

"Dear Editor:

Als een inwoner van Minnesota, ik ben een kandidaat voor het voorzitterschap in de Democratische primaire New Hampshire.

Waarom ben ik het lopen? Om een ??meer realistische bespreking van onze economische en politieke situatie te stimuleren op dit moment.

In 2012, ontving Barack Obama 93% van de Afro-Amerikaanse stemming en Mitt Romney slechts 7% van deze stemming. Obama kreeg 76% van de homo / lesbische / biseksuele / transgender stem, en Romney 24% van deze stemming. President Obama kreeg 72% van de Aziatische Amerikaanse stemming en Mitt Romney 28% van deze stemming. Obama kreeg 71% van de Latijns-Amerikaanse stemming en Romney 29% van deze stemming.

Aan de andere kant, Mitt Romney kreeg 59% van de stemmen de blanke Amerikanen en Barack Obama, de winnaar van de verkiezing, slechts 41% van deze stemming. Romney kreeg 52% van de mannelijke stemmen, vergeleken met 45% voor Obama. Echter, vrouwelijke kiezers begunstigd Obama door een 55% tot 43% marge, hoewel getrouwde vrouwen gaf Romney een meerderheid van hun stemmen.

Waarom is dit belangrijk? Want als het het Amerikaanse electoraat is de gevangene van de demografische identiteit, dan politieke kwesties worden grotendeels irrelevant. Verkiezingen zijn dan over de twee partijen een beroep op hun respectievelijke bases om mensen naar de stembus te krijgen. We zijn dan niet één natie, maar twee. Dit voorspelt niet veel goeds voor de toekomst.

Als een blanke man, ik heb een piketteken in New Hampshire steden uitnodigen van mensen om samen met mij in een korte wandeling naar raciale en gender kwesties te bespreken uitgevoerd. Ik weet niet wat anders te doen om de politieke situatie vandaag de dag aan te pakken.

Inhoudelijk, moeten we ons zorgen over de toekomst van de werkgelegenheid in een tijd van robots en massale uitbesteding van productie naar lage lonen landen. De arbeidsproductiviteit is vier keer verhoogd sinds de jaren 1930 toen de 40-urige werkweek werd vastgesteld. Ik roep op tot een wijziging van de Fair Labor Standards Act aan de standaard werkweek terug te brengen tot 32 uur, zodat een 4-daagse werkweek universeel kan worden. Ik ben voorstander van ook verwerping van de Trans-Pacific Partnership en de vervanging ervan door een meer arbeid-vriendelijke overeenkomst die het wereldwijde tekort aan banen adressen.

Ik ben kandidaat voor het presidentschap in deze eerste, omdat je dit soort politieke boodschap van de kandidaten niet anders krijgt. Kunt u overwegen te stemmen voor mij om een ??bericht dat u fundamentele politieke verandering willen sturen.

Met vriendelijke groet,

William McGaughey (wg)

William H. McGaughey, Jr. "

een opiniestuk voor de New York Times

Tot slot, want ik hoop op doet het goed in de New Hampshire primaire had, schreef ik een opiniestuk voor de New York Times dat voor die krant kort voor de verkiezingen resultaten werden bekend zou worden gestuurd. Dit was het artikel:

"Unspoken Realities in de presidentiële campagne van dit jaar

Ik liep in 2016 de Democratische presidentskandidaat primair omdat belangrijke politieke realiteit niet werden aangepakt.

Grotendeels onbesproken in dit jaar verkiezingscampagne is het feit dat de Amerikaanse kiezers is geworden gepolariseerd door ras en etniciteit en in mindere mate door het geslacht. De Democraten hebben de opstandige minderheden; de Republikeinen, de witte-mannen gedomineerde "meerderheid".

In de verkiezingen van 2012, ontving Barack Obama 93% van de Afro-Amerikaanse stemming, 76% van de GLBT stemming, 72% van de Aziatisch-Amerikaanse stem, en 71% van de Latijns-Amerikaanse stemming. Mitt Romney, de verliezer in deze verkiezing, kreeg 59% van de stemmen de blanke Amerikanen.

Gender-wise, Mitt Romney kreeg 52% van de mannelijke stem, maar slechts 43% van de vrouwelijke stem. Getrouwde vrouwen begunstigd Romney terwijl ongehuwde vrouwen ging voor Obama.

Deze verkiezingsuitslag lijken om een ??permanente situatie. Het maakt niet uit welke zaken worden besproken, Amerikanen stemmen op basis van hun demografische identiteit. Verkiezingen zijn dan over de twee partijen een beroep op hun respectievelijke bases in een poging om potentiële supporters naar de stembus te krijgen. We zijn niet één natie, maar twee. Men zou denken dat dit een gevaarlijke situatie zou komen in politieke discussies, maar het heeft niet

Als een blanke man, liep ik door de binnenstad gebieden van verschillende New Hampshire steden met een piket teken dat de mensen om samen met mij in een korte bespreking van gender en raciale kwesties uitgenodigd. Weinig nam me op het aanbod. Voor witte mensen, ik denk dat dit is een gebied van verlegenheid in plaats van kans.

Mijn campagne stelden ook kwesties van de werkgelegenheid. De arbeidsproductiviteit is verviervoudigd sinds de jaren 1930 toen de 40-urige werkweek werd vastgesteld. De daaropvolgende niet arbeidstijdverkorting heeft economische productie geduwd minder "nuttig" gebied van productie, zoals gokken, correcties, gezondheidszorg, onderwijs en militaire paraatheid.

In mijn presidentiële campagne, riep ik om een ??wijziging van de Fair Labor Standards Act aan de standaard werkweek terug te brengen tot 32 uur, zodat een 4-daagse werkweek zou kunnen worden bereikt. Ik bepleit ook verwerping van de Trans-Pacific Partnership en de vervanging ervan door een meer arbeid-vriendelijke overeenkomst die het wereldwijde tekort aan banen aangepakt.

Kortom, de huidige campagne voor het Witte Huis kijkt uit over bepaalde zaken van cruciaal belang voor de Amerikanen. Ik gaf het een schot, maar was natuurlijk kansloos. "

Ik had mijn boodschap. De presidentiële debat was niet breed genoeg. We moesten ook de relatie tussen de kiezers en de openbare orde te bespreken. Waren de individuele kiezers opgesloten in het beleid op basis van de manier waarop ze geboren zijn? Verkiezingen waren gewonnen door het organiseren van de geboorte bepaalde groepen in de meerderheid, terwijl het draaien van anderen in electorale minderheden, zodat er geen gemeenschappelijke kiezers op zoek naar het beleid goed voor alles was? Secundair, wilde ik een discussie over hoe om volledige werkgelegenheid te doen herleven terug te brengen, zodat mensen meer welvarende en veilige waren. Het was een hele opgave maar één de moeite waard zijn in een presidentiële primair.

ramping up van de communicatie-inspanning

Limited in mijn vermogen om te reizen rond de staat, omdat veel campagne tijd had doorgebracht in een verblijf in het ziekenhuis, was ik nu proberen om een ??verpakte bericht te sturen naar grote en belangrijke media outlets in New Hampshire, in de hoop dat sommige me zou nemen op het aanbod om te communiceren op deze manier. Het probleem is natuurlijk dat er zevenenvijftig andere kandidaten in de presidentiële primaire die dezelfde ambities had. Sommigen, zelfs de meeste, waren veel beter gekend dan ik was. Dus ik moest letters combineren om de editor met andere technieken van communicatie.

De belangrijkste openbare bibliotheek in Manchester was niet ver van mijn gehuurde woning. Gratis parkeren op straat beschikbaar was slechts een blok of twee verwijderd van de bibliotheek. Hoewel terminal tijd was beperkt tot een uur, was ik in staat om te typen en afdrukken van een aantal brieven aan de redactie om kranten, zoals het kabinet Press in Milford, New Hampshire en het nieuws van de Koerier in Littleton. Elk van deze brief, die werd afgedrukt zou, hopelijk, de moeite waard zijn stemmen.

Na Sheila ging terug naar Minnesota, heb ik geprobeerd om mijn verzakkende campagne opnieuw op te starten. Ik had nog geen enkele steden langs de kust geweest. Dat weekend, op zaterdag 23 januari, heb ik besloten om het oosten rijden van Manchester naar de Atlantische Oceaan langs de snelweg 101 tot eerder bezochte plaatsen.

Mijn broer Andy, inmiddels overleden, was afgestudeerd van Phillips Exeter Academy in 1960, gevolgd door een jaar op Harvard. Exeter, New Hampshire was vlak bij Highway 101, ongeveer tien mijl van de oceaan. Vreemd genoeg, de huidige gouverneur van New Hampshire, Maggie Hassan, is de vrouw van de directeur van Exeter of misschien iemand die vroeger in die positie tot voor kort. Ik stopte in Exeter voor ongeveer een uur, een bezoek aan het administratiegebouw en het nemen van een onverwacht telefoontje van een huurder terug in Minneapolis. Ik kon de naam van de slaapzaal waar mijn broer eens had geleefd niet herinneren.

Dan ging ik naar Hampton Beach aan de oceaan en reed door de grotendeels verlaten stad. Tijdens de zomer moet het bruisende zijn, maar in de winter de bedrijven waren gesloten. Ik stopte kort op de Atlantische oceaan en het verlaten strand bekijken en vervolgens reed terug naar huis.

Op maandag 25 januari, heb ik besloten om Concord opnieuw bezoeken. Mijn broer-in-law, Dean Morrison, een huurder in het appartement gebouw in Minneapolis, had eerder een vrachtwagenchauffeur met Stoughton Trucking Company of Wisconsin geweest. Zijn laatste stop op een bepaalde run was Sanel Auto Parts in Concord, New Hampshire. Hij gaf me het adres van die onderneming met het idee dat ik mezelf zou voorstellen aan een werknemer die hem zou kunnen herinneren. Ik vond het bedrijf en sprak kort met een manager, maar deze man leek te weinig herinnering van Dean hebben. Ik zou meer geluk hebben gehad in de ontvangende afdeling, maar niet vragen om te worden toegelaten tot dat gebied.

Later heb ik geparkeerd in de buurt van de State Capitol in Concord, in de omgeving wandelen met mijn teken. Ik heb niet proberen om de hoofdstad gebouw zelf in te voeren, maar wel foto's nemen van een aantal standbeelden in de voorkant van het gebouw. Toen nam ik een lange wandeling met de piketteken rondom de hoofdstad gebied en vervolgens ging terug naar de auto.

Terwijl in de buurt van de hoofdstad, een man naar me toe die ook een minder bekende kandidaat voor president was. Deze man, Stephen Comley Sr., die kritisch ten aanzien van de behandeling van nucleaire kwesties van de overheid was, gaf me zijn kaart en fotokopieën van krantenartikelen over zijn campagne. Deze omvatten een fotokopie van een artikel in de Manchester Unie Leader rapportage over het debat van de minder bekende kandidaten. Comley en ik waren allebei genoemd. Ik later zet dit artikel om goed gebruik bij het bevorderen van mijn eigen kandidatuur.

Ik run afoul van de verhuurder in Manchester en moeten verhuizen

Maar er waren ook andere, minder geruststellend ervaringen, rond deze tijd. Over het algemeen had ik weinig van de verhuurder gezien sinds ik in het appartement op 4 januari verplaatst. Ik had ook de enige bewoner van de suite van gehuurde kamers nadat de student conferentie in het Radisson hotel was afgelopen op 6 januari geweest. Mijn kamer was aan de ene kant van de suite uit de buurt van de keuken, badkamer en entree appartement.

Op de ochtend van 26 januari, kort na 8 uur, zat ik op het toilet in de badkamer nog steeds in mijn pyjama, wanneer de verhuurder zonder waarschuwing ingevoerd het appartement via de buitendeur en zag me in de badkamer in wat leek om hem een daad van onfatsoenlijke blootstelling. Hij later stuurde me een boze e-mail dreigen met mijn lease annuleren tenzij ik beloofd dat zoiets niet weer zou gebeuren. Hoewel ik niet de incidenten herinneren, deze verhuurder beweerde ook te hebben gezien mij gewikkeld in een handdoek na het douchen, en een andere keer, ik gezien in mijn ondergoed.

Dit was de eerste keer dat ik de verhuurder in weken gezien. Ik kan inderdaad onzorgvuldig zijn geweest in het toestaan ??van de badkamer deur open blijven terwijl ik gebruik van het toilet. Voor zover ik weet, niemand anders in de suite van appartementen in weken was geweest.

Omdat de verhuurder wilde dat ik weg en ik verwacht dat mijn gezondheidsproblemen me zou dwingen om de campagne voortijdig te beëindigen, heb ik beloofd om het appartement te verlaten na het voltooien van de benoeming van de dokter op 29 januari. Dan, de wil om de campagne via de 9 februari verkiezing voort te zetten, ik had een verandering van hart. De verhuurder overeengekomen om de uitzetting op te schorten als er geen incidenten meer.

Helaas was er een ander 's ochtends vroeg incident waarbij de verhuurder, weer onverwacht verschijnen, gespot urine op mijn pyjama bodem als ik was het verlaten van de badkamer. Deze keer betekende dat hij het bedrijfsleven. Hij beval me om het appartement te verlaten op dezelfde dag - door 13:00 was ik niet geneigd om er onder die omstandigheden blijven en gelukkig was in staat om een ??andere plek vinden om te verblijven.

Op korte tijd verhuisde ik naar het Motel 6 in Nashua, twintig mijl ten zuiden van Manchester. Omdat ik zou daar verblijft voor tien nachten, kreeg ik de relatief lage prijs van $ 50 per nacht, dat was echter $ 15 tot $ 20 per nacht hoger dan de vorige plaats. Mijn Manchester huisbaas heeft wel akkoord met de huur terug te betalen aan de omvang van de ongebruikte tijd. Het kostte me een uur of zo naar het Motel 6 te vinden, omdat ik dacht dat het was aan de andere kant van de Amerikaanse snelweg, maar ik uiteindelijk vond de plaats en vestigde zich in. Hoewel mijn kamer had geen keuken, het was voldoende en schoon. De kamer was ook direct naast het motel kantoor waar koffie in de ochtend werd geserveerd.

een bezoek met mijn zus in Maine en andere zakelijke

Dinsdag 26 januari, begonnen in de onaangename incident met de verhuurder, was ook een dag toen ik had geregeld om mijn zus, Margaret ontmoeten, in Portland, Maine, nadat ze het werk in het kantoor van de US Attorney's afgewerkt. Mijn zus, een advocaat die zeven jaar jonger was dan ik, het hoofd van de afdeling een beroep op dat kantoor. Ze stelde voor dat we samen eten in het Sebago brouwerij restaurant op Fore Street, niet ver van waar ze werkte, op 17:45 Sinds dit bezoek een rit door eerder bezochte delen van New Hampshire nodig zou zijn, besloot ik voor het eerst planning stopt bij twee krant kantoren op de weg - de Portsmouth Herald in Portsmouth en Foster 'Daily Democraat in Dover.

Met behulp van mijn GPS-apparaat, ik voor het eerst geprobeerd om de Portsmouth Herald kantoor op 111 New Hampshire Avenue vinden. Om een ??of andere reden, raakte ik kwijt. Ik gelegen de Amerikaanse paspoort kantoor en een aantal bedrijven, maar niet de Portsmouth Herald. Toen leerde ik dat het verder op de weg. Ik afgezet literatuur, een kaart, en mijn boek in de lobby.

Mijn tweede bestemming, de krant in Dover, was nog moeilijker te vinden omdat veel journalisten uit van een kleinere kantoor werkte bij 11 Main Street in de buurt van het centrum in plaats van de gepubliceerde adres. Maar ik vond dit ook, en dan op weg naar Maine. Follow-up calls voor zowel New Hampshire kranten bleek dat noch editor wilde een tegenbezoek van mij; Zij kunnen echter een brief aan de editor te overwegen.

Portland was ongeveer zestig mijl van de Amerikaanse highway 202 en dan naar het oosten op de snelweg 25. Omdat het een beetje vroeg voor de benoeming, liep ik door middel van een commerciële afdeling van Portland voor een paar blokken alvorens terug te keren naar het restaurant. Margaret kwam korte tijd later. Ze kon niet te veel tijd doorbrengen met me omdat haar man, George, was ziek thuis in Brunswick, op ongeveer 25 mijl afstand.

We hadden een goede bezoeken. Ik verzekerde Margaret dat mijn gezondheidsproblemen waren niet zo ernstig. We spraken over het nieuws met betrekking tot een aantal familieleden. Dan hadden we een serveerster snap twee foto's van ons samen. Het was jaren, zelfs tientallen jaren, omdat ik alleen tijd had doorgebracht met Margaret. Daarna reed ik terug naar Manchester, via Portsmouth, op snelwegen. Stoppen voor gas op weg naar huis, kocht ik een New Hampshire sweatshirt in Candia.

Later in de week bleef ik brieven te bereiden op de uitgever van dagbladen die ik had geprobeerd om contact. Ze werden getypt op computers in het Manchester openbare bibliotheek. Ik heb ook besloten om een ??aantal souvenirs kopen bij de St. Anselm Institute of Politics dat tijdens de januari 19 debat tentoongesteld waren. Deze omvatten drie ceramische koffiemokken, een thermosfles en een wollen jas, alle met het opschrift van "St. Anselm College - first-in-de-natie presidentiële primaire".

Op vrijdag 29 januari, had ik mijn tien-minuten durend interview met radiostation WNTK in New London, die Ben Sarro enkele weken eerder had voorgesteld, op 08:15 Ik dacht dat het goed ging. Ten slotte, op zaterdag heb ik besloten om de Nashua Telegraph kantoor in het nabijgelegen Hudson te bezoeken, maar het was gesloten.

gezondheidsproblemen

Naast een campagne voeren, Ik verbleef in New Hampshire voor de follow-up afspraken met een arts in Hooksett, net ten noorden van Manchester, die de Elliott ziekenhuis had geregeld. De eerste benoeming was op vrijdag 22 januari, rond het middaguur. Een follow-up één was voor week later op ongeveer hetzelfde moment. De dokter was Gus Emmick. Op de 22e, interviewde hij me voor ongeveer 20 minuten en stuurde me naar beneden voor bloedonderzoek. In het bijzonder, gaf hij me een geheugen test die ik heb gefaald. Het had te maken met het oproepen van drie dieren. Ik herinnerde me een. Het enige positieve ontwikkeling was dat ik tien pond had verloren. Vroeger was ik rond 240. Het was nu naar beneden tot 229 wegen.

Doctor Emmick vertelde me dat ik had diabetes en hoge bloeddruk. Medicatie werd voorgeschreven. Hij vertelde ook Sheila dat ik in een vroeg stadium van dementie. Ik had "small ader" ziekte in mijn hersenen dat de bloedstroom beperkt. Ik had een zekere degeneratie van het geheugen in mijn linker frontale kwab door beperkte bloedvaten. Dit alles kwam als een beetje een schok voor mij aangezien, ondanks problemen ervaren tijdens de laatste paar maanden, had ik mezelf altijd beschouwd als te zijn in relatief goede gezondheid. Maar ik was zich bewust van geheugenverlies in de toenemende onvermogen om namen te onthouden.

Ik kreeg bepaalde patiënt instructies tijdens mijn bezoek op 29 januari:

"Wanneer u terugkeert naar Minnesota, Follow-up met uw arts bij Hennepin Medical Center.

Follow-up voor diabetes.

Met geheugen veranderingen, zou een deel van de neurologische symptomen kunnen profiteren van (Neuro-Psych testing) "

Het derde punt is op vergrote letters en vet weergegeven.

(Helaas, ik vergat te informeren over neuro-psych testen toen ik terug naar Minnesota. Ik geef toe dat ik een bepaalde geheugenstoornis. Ik heb meer moeite namen te onthouden dan voordat ik reisde naar New Hampshire.)

een beslissing om de campagne voort te zetten

Sheila had een reservering voor mij om te vliegen van Manchester naar Detroit en vervolgens van Detroit naar de Twin Cities op zaterdag 30 januari op Delta luchtvaartmaatschappij gemaakt. Ik wist niets over. Mijn noodzaak om te verblijven in New Hampshire om medische redenen was afgelopen. Ik moest een beslissing of mijn primaire campagne, nu gedeeltelijk ontspoord, verder gerechtvaardigd blijven in de staat te maken. Ik besloot om verder te gaan. De vorige week, naar aanleiding van de Democratische voorverkiezing in Iowa, zou de kritieke periode voor de campagne in New Hampshire zijn. Waarom de campagne op dit moment af te breken? Het belangrijkste verschil zou zijn dat ik zou campagne voeren van een woning in Nashua in plaats van Manchester, hoewel Manchester bleef het centrum van activiteit. Elke dag, ik zou moeten rijden 20 mijl op de 293 tolweg, het betalen van een dollar tol, en rijden dan weer terug voor een goede nachtrust.

Ik begon te interview aanbiedingen te ontvangen van de media producenten die de primaire. Joe Lahr, met Manchester publieke televisie- en radiozender WMNH 95,3 FM, vroeg of ik zou deelnemen aan een show die hij zou doen op maandag 8 februari en dinsdag 9 februari van het Radisson hotel in Manchester. Ik kon stoppen door elk moment na de middag op die data en op de lucht worden gebracht.

Een televisie producent, Rob King, nodigde me uit om deel te nemen aan een satirische nieuwsprogramma dat zou worden geplakt op maandagavond 8 februari. Ik zou opdagen op 18:30 voor de eerste taping. De locatie was later vastgesteld dat deze het Hilton Garden Inn op 101 South Commercial Street in Manchester, net op de weg van WMUR-TV, in de Tower Suite.

Een latere aanbod kwam van Nathan Thornburgh, een voormalige Time magazine verslaggever die nu een show genaamd "Wegen en Koninkrijken" geproduceerd. Hij en een cameraman kwamen van buiten de stad naar de New Hampshire primaire dekken. Ze wilden beeldmateriaal van mij.

Een ander vooruitzicht, die me enthousiast op het moment, maar die niet de pan uit, was een vraag van Alyona Minkovski, die zei dat ze was met de Huffington Post. Ze vroeg of ik interesse had geïnterviewd was. Ik was natuurlijk, maar dan heb ik niet meer horen van haar pas, toen hem gevraagd werd, zei ze dat ze had een verandering in de plannen. Er was ook een vraag van David Mayer, een verslaggever met de Stonybrook Press, die zou kunnen zijn gerelateerd aan een onderwijsinstelling. Hij had geen follow-up op mijn aanbod om te ontmoeten.

Na het lezen van een advertentie in de Hippo alternatieve krant, leerde ik, tot slot, dat een groep genaamd NHRebellion.org zou worden met een "Wij het verdrag People" in een tent gooide in Veterans Memorial Park in het centrum van Manchester, aan de overkant van het Radisson hotel op opeenvolgende dagen tussen vrijdag 5 februari en 7 zondag februari. Er was een website aan te melden voor het evenement en bekijk de dagelijkse schema. Ik sprong op deze kans, omdat het me iets informatief en nuttig te doen in de kritische paar dagen voor de primaire verkiezing op dinsdag zou geven.

de campagne wordt nieuw leven ingeblazen uit mijn nieuwe wijken in Nashua

Ik voelde me relatief veilig in het weekend van 30 januari en 31 geloof ik kon in Manchester blijven door de dag van de verkiezingen. Maar dan een herhaling incident met de verhuurder heeft plaatsgevonden en ik moest plotseling te bewegen.

Maandag 1 februari, werd besteed inpakken mijn spullen in de auto en rijden naar Nashua in te checken bij het Motel 6 Zelfs al had ik het adres - 2 Progress Drive - het kostte me meer dan een uur naar het motel te vinden omdat, het niet lokaliseren op de kaart, ik ten onrechte dacht dat het Motel 6 was ten oosten van de Amerikaanse highway 3. Zoals het was, de route waren vrij ingewikkeld. Maar ik deed het inchecken voor tien dagen en betaalde $ 543,40. Hopelijk, zou mijn vorige huisbaas mij een gedeeltelijke terugbetaling.

Het was de datum van de Iowa voorverkiezingen waarvan de resultaten I religieus bekeken op televisie die avond. Hillary Clinton won nipt boven Sanders. Ted Cruz was een verrassing winnaar op de Republikeinse zijde. New Hampshire zou naast de media aanval ervaren. Met andere woorden, zou de show te verplaatsen naar deze staat. Ik kon het niet vinden van de oplader voor mijn twee mobiele telefoons, dus ik kocht een ander in de buurt van Radio Shack op de volgende dag. Nu gevestigd op een nieuwe plek, ik verspilde weinig tijd bij de hervatting van mijn campagne.

Dinsdagmorgen, 2 februari ik opnieuw een bezoek aan de kantoren van de Nashua Telegraph. Oorspronkelijk terughoudend om te ontmoeten, de redacteur, Roger Carroll, gaf me vijf tot tien minuten van de discussie tijd in een conferentieruimte. Ik was een veelbelovende start. Dan reed ik het westen op de snelweg 101A in de richting van Milford. Ik denk dat Hillary Clinton zou kunnen zijn met een campagne rally op de community college er omdat een grote groep van de campagne cheerleaders met haar tekenen verrichtte aan de rand van de campus. Omdat de parkeerplaats vol was, heb ik niet te proberen bij te wonen.

Vervolgens heb ik verder naar Keene in het zuidwestelijke deel van de staat en zijn krant, de Keene Sentinel, die was opgericht in de jaren 1790. Ik kwam rond 13:00 moest ik met een editor, Anika Clark te spreken, maar ze had nog niet terug van een lunch. Na wachten op een tijd, heb ik besloten om de andere dagelijkse krant bezoeken in het gebied, de Eagle Times in Claremont, en dan terug.

De rit naar Claremont langs rijkswegen duurde minstens een uur. Dan kon ik haar kantoren niet vermoedelijk vinden op 401 River Road, ten westen van de stad. Ik kon niet eens vinden het adres. Het opgeven, heb ik geprobeerd om terug te keren naar Keene, maar nam de verkeerde weg. Het realiseren van dit, ik was gewoon draaien om terug naar de Amerikaanse highway 12 gaan wanneer, te kijken, zag ik de kantoren van de Eagles Times overkant van de weg. Het was een surrealistische ervaring.

Na het afhaken campagne literatuur aan deze krant kantoor, rende ik terug naar Keene langs dezelfde bochtige wegen als voorheen, met aankomst in de stad rond 16:45 De voordeur van de Keene Sentinel was afgesloten. Gelukkig, sommige vertrekkende medewerkers laat me binnen en ik ging naar de tweede verdieping. Anika was nog steeds op haar bureau. Ik maakte mijn pitch en linker materialen. Ze beloofde om ze te bekijken. Vervolgens had ik problemen met het vinden van de route terug naar Nashua, waarbij in plaats daarvan een weg die naar Concord zou zijn gegaan. Na al deze ongelukken, heb ik erin om het Motel 6 te vinden in Nashua. Ik was uitgeput en verward.

Democratische presidentiële debatten over twee opeenvolgende dagen als een nieuw gezondheidsprobleem ontwikkelt

Woensdag 3 februari was de datum van het eerste debat in New Hampshire tussen de Democratische presidentskandidaten. In feite is dit debat zal worden gehouden in Derry (minder dan tien mijl ten oosten van Nashua) zou worden gevolgd op de volgende dag, 4 februari door een ander met dezelfde twee kandidaten in Durham, New Hampshire. Martin O'Malley had uit de race liet na de Iowa voorverkiezingen zodat beide debatten zou zijn tussen de twee overgebleven belangrijkste kandidaten, Hillary Clinton en Bernie Sanders. Het was een double header die ik niet kon missen.

Ik heb het eerste deel van de dag, 3 februari belt dagbladen rond de staat, maar was niet in staat om iedereen die interesse in het doen van een verhaal tot uitdrukking komen. Meestal Ik verliet berichten.

Later op de dag, ik naar Derry rond 17:30, niet weten wanneer of waar het debat zal worden gehouden. (Het was in het oude operahuis op Broadway.) Ushers waren al die tickets die ik niet heb. Maar ik ontmoette een aantal interessante, onder wie de zoon van een andere Democratische kandidaat, Rocky de la Fuente, die mij van zijn vader campagne sweatshirt gaf, en een vrouwelijke verslaggever voor de krant Derry die mij geïnterviewd en nam foto's. Ik droeg mijn bord en het dragen van de grote Mexicaanse hoed.

Ik hing rond voor een uur en dan dutten in de auto alvorens terug te keren naar de scène in de voorkant van de Opera House. De groep joodse demonstranten die eerder was verschenen van kracht was ergens anders gegaan. De twee uur durende debat tussen Sanders en Clinton zou beginnen om 21:00 Feeling fysiek ongemakkelijk, ik vertrokken voordat het zelfs begonnen. Maar in ieder geval voor een tijdje had ik een deel van de menigte zijn.

De stam van het bijwonen van dit evenement moet een tol geëist op mijn gezondheid voor de grote teen van mijn linkervoet was opgezwollen en donker. Pus had opgebouwd achter de teennagel, die zwart was geworden. Ik had moeite met slapen vanwege de pijn. Heb ik besloten om terug te keren naar de Elliot spoedeisende zorg kliniek op 4 februari.

De dokter nam deze situatie serieus. Hij suggereerde zelfs dat mijn grote teen zou moeten worden geamputeerd als de toestand verslechterde. In de tussentijd, de dokter snijd ze in mijn huid om de pus uitlekken en twee soorten antibiotica voorgeschreven om de infectie te bestrijden. Hij beval ook een probioticum om te helpen bij de genezing. Ik kocht deze medicijnen op een nabijgelegen CVS apotheek. Nu was ik op zes verschillende medicijnen, een stijging van geen toen ik in de staat een maand eerder aangekomen.

Na het aanpakken van mijn medische behoeften, ondernam ik een aantal snelle campagne stops in Manchester. De eerste was op de kantoren van de krant Hippo wiens problemen die ik had gelezen elke week. Helaas, zou er geen verdere problemen voor het primaire. Toen stopte ik door tv-zender WMUR-TV om te zien of John Di Stasio was. Hij was het niet. Ik liet een boodschap, maar hij noemde nooit meer terug. Tot slot reed ik naar de kantoren van de Manchester Unie Leader ten oosten van de stad. De receptioniste in de lobby genaamd vijf of zes verschillende verslaggevers, maar leerden ze waren allemaal weg naar Durham naar de MSNBC presidentiële debat te dekken.

Er was niets meer voor mij te doen, maar om deze reporters aan te sluiten. Ik heb onmiddellijk reed naar Durham, de locatie van de tweede Democratische presidentiële debat aan de Universiteit van New Hampshire. De menigtes waren veel groter dan in Derry een nacht eerder. Met enige moeite, vond ik een plek om mijn auto te parkeren, niet ver van een plek waar ik een Subway sandwich had gekocht. Ik liep toen op enige afstand naar een plek waar ik dacht dat het debat zou worden gehouden. Mistaken, moest ik mijn stappen om een ??U-vormige weg die leidde naar de ingang van het debat te voeren om te keren. Een kleine menigte was daar bijeen, maar geen demonstranten.

Mijn bizarre hoed en onmiddellijk ondertekenen trok de aandacht van een filmploeg met de Young Turk Network die wilde me interviewen. (The Young Turk Network - YTN - website beschrijft zichzelf als de grootste online nieuws-show in de wereld.) Ik was uiteraard een witte racist. De interviewer, Jordanië Chariton, vroeg me een aantal gerichte vragen die mij in de verdediging voor een groot deel van de tijd. Ik probeerde uit te leggen waarom ik voelde witte mensen nodig hebben om hun politieke situatie bespreken en te proberen om zich te verheffen, maar was niet goed. Geen van mijn argumenten leek overtuigend aan de interviewer. Eindelijk, ik bleek dat ik was getrouwd met een zwarte vrouw. Deze openbaring leek te hebben enig effect, maar het was niet duidelijk wat dat zou zijn. (Zie youtube video op https://www.youtube.com/watch?v=44bmQDEuhKk). Dit concept bleek zo interessant dat een tweede deel werd toegevoegd. Die video is te vinden op https://www.youtube.com/watch?v=qj8exK_YLYI. De eerste video had 4516 hits van 5/12/16; en de tweede, 7505 hits.)

Na het interview, ik hing rond deze plek voor een tijd, maar werd tegengehouden door de beveiliging mensen als Clinton en Sanders aangekomen. Ik kon een groep van luidruchtige demonstranten te zien in de verte, maar was niet in staat om te lopen in die richting, omdat de geheime dienst werd mensen bestelden we om terug te blijven. Enigszins ontmoedigd en in slechte gezondheid, heb ik besloten om naar huis te rijden en kijken naar de gebeurtenissen op televisie.

Verrassend is dat de cameraman for the Young Turk Network, Eric Byler, openlijk sympathie voor mij tegen het einde van het interview. Als ik een blanke racist was, had ik een ongebruikelijke achtergrond en houdingen. Hij later stuurde me een e-mail te zeggen het duurde moed om te doen wat ik deed. Wat mij betreft, ik voelde fatsoen en goede wil.

Nadat ik naar huis was teruggekeerd, deze persoon mailde me in die zin dat ze wilden een deel 2 van het interview te concentreren op mijn relatie met mijn vrouw doen. Hij en Sheila had later een kort gesprek. Ze was een beetje ongemakkelijk over wat er zou kunnen komen van het interview, maar dapper meegewerkt. (Was ik met behulp van haar als een prop voor kritiek af te buigen?) Ik, op zijn beurt, dacht dat de follow-up interview hield de belofte van het bevorderen van een echte discussie over raciale kwesties.

het laatste stuk - twee dagen in het NHRebellion rally in Manchester

De volgende grote punt op mijn lijst was de driedaagse NHRebellion evenement in het centrum van Manchester, te beginnen 5 februari. Het toeval wil dat hebben, was er een zware sneeuwstorm op die dag. Ik besloot te verblijven in Nashua in plaats van te riskeren autopech. Ik bracht de dag in het motel proberen te line-up radio-interviews met stations rond de staat. Mijn getypte lijst opgenomen ten minste zeventig stations, zowel FM en AM. Velen hadden gemeenschappelijk eigendom.

Deze activiteit, terwijl veelbelovende, behaalde beperkt succes. Het gesaldeerd slechts een interview met een station in North Conway op 9:00 de volgende dag die ongeveer 15 minuten duurde. Ook dit was een hoogtepunt van de campagne. Maar geen van de station managers van wie de e-mailadressen die ik de moeite had genomen om terug te keren naar mij ontvangen. Het station in Laconia had vermoedelijk een call-in show op het weekend, maar toen ik probeerde om het nummer te bellen, er kwam geen reactie. Ik sprak met de manager van het station in Derry die zei dat hij me zou kunnen noemen op maandag. De oproep kwam nooit. Als ik had geprobeerd om eerder line-up radio interviews, misschien mijn succes rate beter zijn geweest.

Eerder had het weekend dood geweest. Maar als de primaire datum naderde, een organisatie die in de krant Hippo, NHRebellion had geadverteerd, hield een evenement, gratis, in een park op Elm Street in Manchester. Na miste de eerste dag als gevolg van de sneeuw storm, was ik vastbesloten om het grootste deel van de kans te maken op de twee resterende dagen.

Meestal, ik wilde ontmoeten acteur Sam Waterston die was gepland om het evenement, zowel bij te wonen op vrijdag en zaterdag. Jaren geleden had ik in een toneelstuk, Oedipus Rex, met Waterston in Davenport universiteit van Yale geweest. Hij had de hoofdrol speelde, terwijl ik één lijn gehad. Zaterdagochtend, heb ik erin om kort te praten met Waterston. Hij herinnerde handelen in het spel aan de Yale. Ik gaf hem mijn kaart en half-sheet van de literatuur, maar niet weer met hem te spreken, voordat hij het evenement verlaten. Blijkbaar had het Waterston vijf uur genomen om te rijden in de vrijdag sneeuwstorm naar New Hampshire vanuit zijn huis in Connecticut.

Ondanks de met sterren bezaaide line-up, de tent was slechts half vol. De online schema aangegeven dat Hillary Clinton, Bernie Sanders, en New Hampshire Governor Maggie Hassan waren allemaal uitgenodigd om deel te nemen. Uiteindelijk enige Amerikaanse Senator Cory Booker van New Jersey verschenen, die Clinton. Maar er waren andere interessante personen die deelnemen deden.

Een daarvan was Jacqueline Salit uit New York City, die bij een organisatie die onafhankelijke kiezers was. Terug in januari 2003, had ik een evenement in Lower Manhattan, waar ze had geholpen te organiseren onder auspiciën van het Comité voor een Unified Independent Party bijgewoond. Third-party presidentskandidaat Leona Fulani was hoofd van deze organisatie. Salit en ik sprak kort.

Hedrick Smith, voorheen een Pulitzer-prijswinnende reporter met de New York Times en meer recentelijk een producer voor Frontline op de openbare televisie, werd geïnterviewd tijdens het middaguur. Hij stak rond voor de hele middag. Ik besloot om te kopen zijn recente boek, Who Stole de American Dream? Smith royaal ingeschreven het boek voor mij. De inscriptie te lezen: "Om Bill McGaughey. Zo blij dat we ontmoetten in het "We the People conventie" aan te dringen op hervorming van het politieke systeem. Wens je het beste. Hedrick A. Smith 2/6/16 "Het was de vriendelijkste groet ik in een lange tijd had ontvangen.

Een andere politieke uitblinker was Congreslid John Sarbanes van Maryland. (Ik heb per ongeluk dacht dat hij de auteur van de Sarbanes-Oxley wet, maar dat was zijn vader.) Toch, John Sarbanes deelgenomen aan een intelligente discussie op de conferentie en stak rond voor een groot deel van de middag.

Nog een andere persoon van naam was Ben Cohen van Ben en Jerry's ijs roem. Hij sprak voor ongeveer tien minuten en maakte goed gevoel. Dan kleine porties van zijn product waren in de achterkant van de tent geserveerd.

Ten slotte was er Larry Lessig, een professor aan de Harvard Law School, die zich door het verhogen van $ 1 miljoen op de social media sites te lopen voor President van de Verenigde Staten had onderscheiden. Hij liep ook 185 mijl van Dixville Notch naar Nashua in New Hampshire maar dan geschorst zijn campagne voor de presidentsverkiezingen in november 2015. Lessig wilde de invloed van het geld in de politiek te verminderen.

De Republikeinse presidentskandidaten hadden een debat op St. Anselm college zaterdagavond. Een groep van deelnemers aan de NH Rebellion was van plan om een ??aantal mijl lopen vanaf dit verdrag naar de site van het debat. Ik besloot ze niet om mee te doen, want ik wilde horen Lessig en andere sprekers aan het einde van het programma. De organisator evenement liet een andere presidentskandidaat, Fred Schultz, om kort te spreken. Ik wachtte op mijn beurt op de volgende dag. Ik kon en zou naar St. hebben gereden Anselm toetreden tot de menigte van demonstranten, maar deed dat niet. De twee Democratische debatten had me uitgeput en ik wilde terug naar Nashua.

De NHRebellion conventie voortgezet voor een halve dag op zondagochtend. Jill Stein, de Groene Partij kandidaat voor het presidentschap in 2012, sprak op 10: 45 zondagochtend. Ik had een kort moment van gesprek met haar nadat ze buiten de tent na haar presentatie werd geïnterviewd.

De conventie schema aangegeven dat een aantal van de minder bekende presidentskandidaten zouden worden toegestaan ??om kort het woord in de ochtend op zondag. Ik vroeg een organisator van de conventie op zaterdag als ik zou kunnen worden opgenomen. Zondagochtend kreeg ik te horen dat het niet mogelijk zou zijn. Persistent, heb ik voorgesteld dat de microfoon openen na verdaging worden gehouden. De belangrijkste organisator, Dan Weeks, ingestemd. Zo kwam het dat ik greep de microfoon aan de voorkant om mijn zaak te maken als een presidentskandidaat voor een paar minuten want het publiek was het indienen van de tent of verzamelen in discussiegroepen in de rug. Niemand leek te aandacht te besteden aan mijn chatter.

Sinds ik het centrum en geparkeerd op een plaats die niet de termijnen voor het parkeren onderwerp was, heb ik besloten om te lopen naar beneden Elm Street in Manchester vanaf het park naar Bridge Street en dan weer terug, het dragen van mijn Mexicaanse hoed en het dragen van de teken. Het was een afstand van ongeveer tien blokken. Af en toe kwam ik mensen, voornamelijk jongeren, die bereid om te praten waren. Maar zelfs als een eenzame bezigheid, het was een goede oefening. Er waren geen vervelende incidenten.

Terug in het park veertig minuten later kwam ik een jonge filmproducent die interviewde Fred Schultz. Hij bleek al snel zijn aandacht op mij. We voerden een opgenomen interview voor ongeveer tien minuten. Er was ook een man van middelbare leeftijd, David Mittell, Jr. wie was de redacteur van een kleine krant in Massachusetts, de Duxbury Clipper. Dit was een onverwachte meevaller voor mij. Wij zijn bezig met een aangenaam gesprek voor het verlaten van de scène. Ondertussen, organisatoren en werknemers in verband met NHRebellion bezig waren ontmanteling apparatuur in het park en later de tent zelf. Gelukkig voor mij, het laatste wat te gaan waren de openbare toiletten.

campagne-activiteiten van de afgelopen twee dagen

Het hoogtepunt van mijn verblijf in New Hampshire kwam op de volgende twee dagen, 8 februari en dag van de verkiezingen, 9 februari. Na herhaalde verzoeken van mij, de verslaggever voor de Huffington Post stuurde een bericht in die zin dat ze niet zou moeten doen een interview op dit moment. Maar er waren nog minstens drie vaste mogelijkheden om publiciteit te krijgen: het interview met Manchester publieke televisie en radio enige tijd in het begin van de middag, de deelname aan de satirische nieuws show op http: thecrisp.network verzorgd door Rob Koning die zou beginnen om 6: 30 uur, en het interview op een ongeplande tijd met Nathan Thornburgh van Wegen en Koninkrijken die zouden aankomen in de stad binnenkort.

De eerstgenoemde mogelijkheid is beschikbaar op wie het eerst komt, het eerst maalt. Tegen de tijd dat ik aankwam in het Radisson hotel, zes of zeven andere mensen waren al op de lijst. Het interview zou plaatsvinden in een grote kamer hosten van interviews met een aantal verschillende nieuwsorganisaties. Een planner zei dat ze zou proberen om me op de lijst van personen die moeten worden geïnterviewd door de Manchester station zetten, maar uiteindelijk niet succesvol was die dag. Ze had te regelen voor mij om kort worden geïnterviewd door Juliana Spano van de student radiostation aan Hofstra University op Long Island, WRHU-FM.

Zelfs zo, het was spannend te zijn in deze plaats, op het tweede niveau in het Radisson hotel, waar de grote media-activiteit plaatsvond. Er waren verschillende clusters van activiteit op deze verdieping, evenals anderen op de verdieping lager. Uiteindelijk heb ik opgeroepen de moed om een ??aantal media mensen vragen of ze geïnteresseerd zijn in het interviewen van mij als een minder bekende presidentskandidaat zou zijn. Sommige beleefd mijn naam ontleende, terwijl anderen onmiddellijk draaide me neer.

Ik heb herhaaldelijk ontmoette mijn collega-kandidaat Stephen Comley in de hal boven. Een andere kandidaat die zichzelf "Vermin Supreme" riep ook zwierf door. Hij was een eigenzinnige karakter dat een boot voor een hoed droeg en had een het onderwerp van een film die ik zag op een filmfestival in Minneapolis geweest. Ik had zijn tee shirt gekocht. Eindelijk zag ik Dan Weeks of NHRebellion roem. We schudden elkaar de hand.

Gedurende deze tijd, op maandagmiddag, zag ik David Muir, anker van het ABC-netwerk nieuws programma, wandelen door de gang op de verdieping lager. Een uur zo zo later, liep hij door in de tegenovergestelde richting. Ik benaderde Muir, stelde me voor als kandidaat, en schudde handen. Dan is een aantal andere mensen erkend Muir en stelden zich voor. Sommige namen selfies met Muir die beleefd aandacht geaccepteerd. Eindelijk was hij in staat om een ??lift in te voeren en ga naar zijn volgende afspraak.

Ik wachtte op Nathan Thornburgh aan te komen. Hij en een camera man heeft verschijnen rond 02:00 We gingen naar een rustige plek op de eerste verdieping om het interview te doen. Tegen die tijd had ik een lijn van gesprek dat begon met een raciale en gender-analyse van de verkiezingsuitslag 2012 met Romney en Obama en eindigde met pleidooi voor een vierdaagse, tweeëndertig urige werkweek en verzet tegen de TPP ontwikkeld. Thornburgh was een goede interviewer, zodat we ook andere thema's behandeld als goed. We hebben verschillende neemt van mijn samenvatting verklaring. Dan Thornburgh en de cameraman haastte zich te zeggen dat ze wilden de late-night actie op Dixville Notch in het noorden van New Hampshire, de locatie van de vervroegde verkiezingen rendement te vangen.

Toen hij zag dat verdere mogelijkheden voor publiciteit moeilijk zou kunnen zijn in het Radisson hotel, ik dacht dat ik misschien een uur of twee te tonen met mijn bord op de hoek van Elm en de Brug Straten in Manchester. Ik parkeerde mijn auto vier blokken Bridge en liep naar de drukke hoek. Toch heb ik geen handschoenen, zodat mijn handen bitter koud werd. Binnen vijftien minuten was het duidelijk dat ik niet kon doorgaan met mijn demonstratie veel langer. Dus liep ik terug naar de auto en ging er voor meer dan een half uur opwarmen mijn handen, totdat ik was redelijk comfortabel. Vervolgens heb ik gezocht naar een plek om te dineren. Uiteindelijk vond ik dit in een Grieks restaurant, niet ver van het Radisson waar ik mij beperkt tot een klein broodje. Ik toevallig op te merken dat Donald Trump zou houden van een rally later die dag, 07:00, in het nabijgelegen Verizon Arena.

Mijn laatste afspraak voor de dag was om te laten zien tape Rob King's, "Doin het leven", in het Hilton Garden Inn. Omdat ik vroeg aangekomen, werd de ruimte voor het interview nog steeds opgesloten. Maar ik heb niet erg om te wachten in de lobby. Kort voor 06:30, keerde ik terug naar het interview kamer, die was gevuld met personen die betrokken zijn bij de productie. De interviewer was een aantrekkelijke jonge Afro-Amerikaanse man genaamd Whit Blackwell. Het bleek dat hij in Rochester, Minnesota, waar zijn vader werd geassocieerd met de Mayo Clinic was gegroeid. We hadden een levendig tien minuten durende interview met betrekking tot mijn standaard set van onderwerpen. Ik was onder de indruk van de professionaliteit van deze operatie. Een van mijn collega-Democratische kandidaten, Lloyd Kelso, stond buiten bij de deur als ik de kamer verliet.

Ik ben de belangrijkste volbracht, keerde ik terug naar een parkeerplaats niet ver van de Verizon Arena waar het Trump rally al snel aan de gang zou zijn. Hoewel de veiligheid was krap, werden er geen tickets nodig voor dit evenement. Ik vond plaats in het midden niveau terug met een goed zicht op het podium. Dit was mijn eerste rally voor een presidentskandidaat in 2016. Donald Trump op een goede show. Veel toeschouwers in mijn sectie gehouden kleine kartonnen bordjes "TROEF - maken Amerika groot opnieuw", "De zwijgende meerderheid staat met TRUMP", of een dergelijke boodschap.

Donald Trump, een ervaren impresario, stond aan de verre podium leveren van zijn standaard monoloog. Hij introduceerde zijn vrouw en zijn zwangere dochter die elkaar kort begroette de menigte. Af en toe, zou er verstoringen op de tribunes toen bewakers zou verschijnen en klop de dader weg. Maar vooral de geest was vrolijk. "Maak Amerika weer geweldig". Daarna Trump vermengd met de menigte op het eerste niveau voor een langere periode. Ik verzamelde een paar van de afgedankte campagnetekens in mijn nu-verlaten zithoek en keerde terug naar Nashua.

De primaire verkiezing zelf vond plaats op de volgende dag, dinsdag 9 februari. Mijn enige campagne gebeurtenis die dag was om te proberen om deel te nemen in het Manchester openbare radio show, "Radio Row", dat op de vorige dag was begonnen. Het vrouwtje scheduler met succes een rij me deze dag en ik deed het interview in de overvolle uitzending gebied. Ik hing rond in de hoop op een nieuwe kans, maar mijn campagne is nu in wezen voltooid. Stemmen de gang was in de staat.

Ik heb geprobeerd om een ??meer betekenisvolle ervaring van de New Hampshire te krijgen in een poging om toe te treden overwinning Bernie Sanders' viering, die zal worden gehouden in het Concord middelbare school. Een lid van de radio bemanning in het Radisson had me getipt als de locatie. De middelbare school in Concord ligt op meer dan een mijl ten westen van de snelweg 3. Ik kwam rond 17:00 en gemakkelijk te vinden een plek om te parkeren in een nabijgelegen woonwijk. Er waren twee lijnen die op de middelbare school - een voor media personen en de andere voor de leden van het grote publiek. Ik aanvankelijk koos de verkeerde één, maar corrigeerde de fout.

Een groep van vijftig tot honderd mensen stonden buiten de Concord middelbare school te wachten om te worden toegelaten tot de Sanders rally. Het bleek dat alleen studenten aan dat de middelbare school mochten worden toegelaten. Soms security mensen botweg liet ons weten dat de leden van het grote publiek niet zou worden toegelaten tot het gebouw. Soms liet doorschemeren zij dat de beperkingen kunnen worden versoepeld op een bepaalde tijd. In elk geval is het meestal vrolijke menigte verzameld voor de middelbare school ingang weigerde om weg te gaan - alles behalve me, dat is.

Rond 07:30, heb ik besloten dat het niet zinvol om buiten de middelbare school blijven in de hoop te worden toegelaten tot de Sanders rally toen ik een lange rit had voor mij de volgende dag. Dus ik terug naar het Motel 6 in Nashua, pakte mijn spullen voor de reis naar huis, en zag Bernie Sanders aanspraak overwinning in de New Hampshire primaire op het motel televisietoestel.

de nasleep

Op de volgende dag, ik klom in de auto en reed terug naar mijn huis in Milford, Pennsylvania. Dan, op de dag na dat, ging ik naar New York City om een ??vriendin te bezoeken uit de jaren 1960. We spraken voor een uur tijdens de lunch in een klein restaurant in de buurt van haar appartement. Ik heb een andere dag in Milford en daarna, op zaterdag, begon de lange reis terug naar Minnesota, die twee dagen duurde. Ik was in staat om de reis te voltooien zonder problemen. Op dat moment had ik geen idee hoeveel stemmen ik in de primaire had ontvangen. De volledige registratie werden niet gemeld in de Leider van de Unie voor 10 februari.

De kilometerteller in mijn auto te lezen 165.938 toen ik naar huis teruggekeerd naar Minnesota. Het had 161.260 mijl gemeld toen ik vertrok op 2 januari. Dat betekende dat de reis naar New Hampshire 4678 mijl van het rijden was betrokken. Mijn gegevens blijkt dat de afstand tussen Minneapolis en Milford is ongeveer 1.200 mijl; en tussen Milford en Manchester, 280 mijl. Dit zou betekenen dat ik reed ongeveer 1.700 mijl in New Hampshire en Maine tussen 6 januari en 9 februari. Had ik al in goede gezondheid en in staat volledig om campagne te voeren, kan de instate rijden betrokken zijn meer mijlen.

Met 60 procent van de stemmen, Sanders won een klinkende overwinning op Clinton in de New Hampshire primaire. Trump won de Republikeinse primaire met een derde van de stemmen in een veel drukker gebied. Hoe heb ik gedaan? Niet zo goed, zo bleek.

Een blogger op de e-democratie forum in Minneapolis een bericht geplaatst om het effect dat ik slechts twee stemmen in de primaire verkiezing had ontvangen. Dat bleek niet waar te zijn, maar het uiteindelijke resultaat was niet veel beter. Wanneer alle primaire stemmen werden geteld, had ik slechts 17 stemmen ontvangen. Mijn stem totaal zette me in de 22e plaats onder de 28 kandidaten in de Democratische primair.

Ik was verbijsterd. Het was een vreselijke resultaat. Voor het ontvangen van 17 stemmen als een beloning voor de campagne vijf weken in een staat als New Hampshire was niet goed.

Misschien overdrijf ik de mate waarin een kandidaat kan dreigen te worden geassocieerd met witte racisme op dit moment in het politieke leven van de natie. De fluisterende kan er zijn geweest, maar over het geheel genomen, ik dacht dat mijn kandidatuur werd goed ontvangen. Of was het gewoon dat mensen met positieve gevoelens over dit voor Sanders of Clinton en niet voor een politieke onbekende zou stemmen?

In ieder geval, het was veruit het slechtste resultaat van een verkiezingscampagne waarin ik betrokken zijn geweest. Mijn politieke status was in de buurt van het absolute nulpunt. Wat kan ik zeggen? Hoe durf ik te behandelen ras op een onconventionele manier.

Zelfs zo, ik geloof dat de relaties tussen de rassen in de Verenigde Staten nog niet zijn opgelost op een positieve manier. Slavernij eindigde hier een eeuw en een half geleden. Legal segregatie, die in het zuiden voornamelijk bestond, eindigde een halve eeuw geleden. Geen ras van de mens is helemaal volmaakt of onvolmaakt. En ja, we zullen moeten aan het werk te verminderen als de Amerikanen gaat redelijk werkzaam te blijven. We gaan te hebben om veel van onze ideeën over de economie en de politiek te veranderen. Dit kan een cruciaal jaar zijn.

Mensen zijn moe van de politieke correctheid. Op een gegeven moment is de menselijke geest gaat boven deze en, ja, zelfs blanke mensen gaan redelijk trots op zichzelf als mens te worden te stijgen. Raciale politiek zal worden gezien als kleine en misplaatste een dag. Ik kan in het graf op dat moment, maar ik zal sterven, gelovend dat ik het juiste deed in gaan tegen de raciale orthodoxie die nu bestaat. Ik deed wat ik kon als ik kon doen en hebben niets meer te zeggen op dit moment.

 

Zie (Manchester) Union Leader artikel, "Minder bekende presidentskandidaten grijpen de kijker".

Zie ook: "Mijn carrière als wingnut kandidaat voor een hoge politieke functie"

Als u nog steeds geïnteresseerd bent, zie: "Kan een blanke man te bereiken identiteit hemel?"

En dan dit: Mijn identiteit Organisatie: een oproep tot actie (voor rechte blanke mannen)

 

terug naar: politieke kandidaat

 

Click for a translation into:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans

Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch      

 

COPYRIGHT 2016 THISTLEROSE PUBLICATIONS - ALL RIGHTS RESERVED
http://www.BillMcGaughey.com/newhampshireprimary.html