BillMcGaughey.com

terug naar: MAIN PAGE

 

Een Burgerplicht

 

Een van de taken van het burgerschap is om te stemmen bij de verkiezingen. Een andere, denk ik, is om te doen wat men kan om misstanden bloot te leggen in de regering waar men directe kennis van zulke dingen. Deze tweede verplichting vereist verduidelijking.

Laten we veronderstellen dat de overheid ambtenaren me op een bepaalde manier hebben misbruikt. Idealiter zou er een plek waar ik kon klagen en het zou verkeerd worden gecorrigeerd. Maar de wereld werkt niet altijd op die manier. In feite is het zelden doet.

Een probleem is dat het niet kan zijn om mijn persoonlijk voordeel te klagen. Bij veel mensen de ogen, zou ik een zeurpiet zijn. Tenzij gegeven een dwingende reden hebben mensen de neiging bereik om de overheid te geloven.

De winnende houding voor een hoek op elk gebied of situatie is om iemand met een aura van succes die de steun van andere mensen aan te trekken. Mensen willen graag de winnaars te ondersteunen. Klagers zijn verliezers. Ze zijn zelfmedelijden nobodies.

Toch is mijn mening is dat mensen die zijn misbruikt door de overheid zou moeten klagen. Zo niet, hoe zou iemand weten dat de overheid iets verkeerd heeft gedaan? De eerste stap in de richting van het beëindigen van misbruik overheid is om het publiek laten weten waarom en hoe de overheid misbruik. Er moet geloofwaardig, de eerste hand getuigenissen zijn.

Dit is het principe van roomates Minneapolis Property Rights Action Committee bediend. We zouden maandelijkse vergaderingen televisie te houden en soms getuigen bij openbare hoorzittingen. Onze ideale gast op de maandelijkse vergadering was iemand die misbruikt waren door Minneapolis inspecties, de politie of een andere overheidsinstantie en was bereid om erover te praten. Getuigen met de eerste hand ervaring zijn de meest geloofwaardige soort.

Helaas, het was moeilijk om dergelijke gasten. Tal van verhuurders in Minneapolis was misbruikt door stadsbestuur. Veel minder bereid waren om erover te praten. Daarom was het een traktatie toen we iemand vinden met de moed om op de show. We gingen ervan uit dat de anderen waren bang voor stadsambtenaren. Ze waren bang voor represailles van de stad inspecteurs. Het kan echter gewoon zijn geweest dat ze niet willen betrokken raken. Ze zetten membuka comfort en reputatie boven de mogelijkheid dat de overheid onrecht zou kunnen eindigen als zij en, hopelijk, anderen getuigde.

Beledigende overheid bestendigt zich door intimidatie zoveel als met geweld. Mensen zijn bang voor steken voor zichzelf en daardoor de machtige ambtenaren het tegenwerken. Maar ieder van ons heeft de macht om dat te doen; en soms overheid zal gedwongen worden om terug naar beneden.

Erkennen echter dat er een verschil is tussen wat men ziet als misbruik overheid en rechtvaardige straf. Ik kan denk dat ik oneerlijk behandeld alsof ik iets fout deed. Toch heb ik de mogelijkheid om eerlijk te zijn met mezelf. Als de fout ligt bij mij, er is geen gebruik in andermans tijd te verspillen met klachten. Als ik tegen mezelf liegen, waarom zou iemand anders zijn geïnteresseerd in wat ik te zeggen heb? Toch is de overheid op alle niveaus wordt meer en meer verkeerd. Als ik eerlijk gezegd kan beweren de overheid door middel van haar blootstelling aan misbruik en hopen dat de gemeenschap leven te verbeteren, heeft het geen zin om mezelf de schuld te geven.

De juiste ding om te doen is om uit te spreken. Vertel je verhaal. Risico laten andere mensen zien wat je hebt gedaan. Ook laten ze zien wat er is gedaan om u. Uiteindelijk hebben we allemaal te beantwoorden aan onszelf of aan God.

Realistisch, het duurt een lange, langdurige strijd om corruptie bij de overheid te dwarsbomen. Het neemt het getuigenis van meer dan één persoon. Anders zullen de mensen bereik om de regering te geloven hebben de neiging om en denkt dat je liegt. Ja, tenzij ze hebben overtuigend bewijs van het tegendeel, zullen de mensen bereik de neiging om de verkozen ambtenaren geloven. Deze mensen hebben een indrukwekkend communicatieve vaardigheden, zoals blijkt uit Reviews hun verkiezing voor een openbaar ambt.

Daarom geef ik de voorkeur aan deze situatie in termen van een burgerplicht te bekijken. Ik zeg tegen mezelf dat ik anderen van wat ik nog heb meegemaakt als ze me niet zouden geloven moet vertellen. Zij mogen de volgende persoon die samen met een soortgelijk verhaal gaat geloven; of, indien die persoon niet, de volgende na hem. Ik kan niet controleren of mensen geloof me; en ik zeker niet kunt bepalen of anderen in een soortgelijke situatie zijn bereid om te praten. Ik kan alleen maar geloof dat ons democratisch systeem van de overheid heeft de capaciteit om zichzelf te corrigeren als mensen geven persoonlijk getuigenis over misbruik dat zij hebben meegemaakt of ervaren. Mijn verantwoordelijkheid voor maatschappelijke fatsoen is beperkt tot wat ik zelf kan controleren.

Dit is mijn eigen principe van goed burgerschap Word. Ik heb gezien hoe mensen die getuigen op de vergaderingen van de Minneapolis Property Rights Action Committee publieke opinie keerde zich om in Minneapolis, zodat verschillende mensen werden verkozen tot de gemeentelijke kantoren in de verkiezing 2001. Dus ik weet dat persoonlijke getuigenis, indien aangeboden, kan effectief zijn.

Het bewijs van de pudding is geweest dat ik bereid om mijn eigen reputatie riskeren zijn geweest. Zo heb ik een volledig en gedetailleerd verslag van mijn twee arrestaties geschreven voor huiselijk geweld. De binnenlandse misbruikers niet gerespecteerde figuren. Ook heb ik een gedetailleerd verhaal van een vervelende scheiding die ik zojuist heb afgerond, na te denken over juridische praktijken geschreven. En natuurlijk, heb ik over mijn problemen met de stad huisvesting inspecteurs en politie geschreven toen ik voor het eerst Werd een verhuurder.

Soms vraag ik me af of, vanuit het standpunt van het bevorderen van mezelf in deze wereld, is het een goed idee om mijn persoonlijke reputatie riskeren door te klagen van de overheid misbruik. Het antwoord is dat, hoewel het misschien niet, ik niet meer schelen. Ik ben een 74-jarige man van verminderde persoonlijke ambitie die beter over de waarheid dan polijsten mijn reputatie te vertellen voelt. Zeg ik tegen mezelf gewoon dat het mijn burgerplicht om mensen te laten weten of ik heb ervaren of getuige geweest van de overheid misbruik. Ik wil geloven dat er eerlijke en fatsoenlijke mensen die reageren op dergelijke meldingen in dezelfde geest. Zo niet, hoe kan ik verwachten dat het misbruik ooit te worden gecorrigeerd? Accurate en volledige informatie is een voorwaarde voor goed bestuur.

Soms zullen mensen je niet geloven. Loop je het risico wordt gemeden door de kudde. Ik wil niet zeggen dat mensen gaan op een zelfmoordmissie in het belang van een betere overheid. Maar ik stel voor dat ieder van ons heeft een burgerplicht om het eens te proberen. Vertel je verhaal en als u uw plicht hebt gedaan. Op zijn minst een zekere mate van vertrouwen in uw medeburgers. Dan, als je initiatief wordt afgewezen of genegeerd, los te laten. Je weet wat je hebt gedaan; en dat is het enige dat telt.

Om de waarheid te vertellen over de overheid misbruik heeft betrekking op een zekere mate van zelfopoffering of, zoals ze zeggen, toont het geloof in iets dat groter is dan jezelf. Maar laat me suggereren dat er egoïstische redenen, ook om dit te doen. Als iemand mij onrecht heeft aangedaan, ik word natuurlijk boos. Ik heb een lopend intern discussie over de schade met het oog op wraak. Echter, er is geen realistische manier dat ik alleen kan wraak winnen ten opzichte van de overheid. Het is gewoon te groot. (Maar voor al haar macht, de overheid kan niet voorkomen dat mensen denken Beoordelingen hun echte gedachten.)

Om de waarheid over de overheid misbruik te vertellen om je medeburgers, opzettelijk en grondig, zuivert zichzelf van woede en frustratie. Ik weet dat ik alles wat ik had kunnen doen. Ofwel mijn boodschap resoneert met anderen of niet. En zo, ik krijgen sluiting op de schade en de woede. Ik kan de situatie te objectiveren. Ik kan emotionele controle te herwinnen. Mijn resterende leven zal niet worden verspild in bitterheid. Ik kan in vrede met mezelf. En dat is alles wat telt.

terug naar: MAIN PAGE

 

 Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans

Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch

 

COPYRIGHT 2014 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden
http://wwwbillmcgaughey.com/civicdutyk.html