BillMcGaughey.com

naar: New Hampshire primaire

 

Mijn identiteitsorganisatie: een oproep tot actie

Ik ben (1) wit, (2) man en (3) recht in tegenstelling tot homo. Dus ik denk aan het creëren van een organisatie specifiek voor rechte witte mannen inclusief mezelf. In eerdere periodes zou ik mezelf in het algemeen meer gedefinieerd kunnen zijn als een Amerikaan, maar de krachten van de politieke en culturele geschiedenis hebben samengebracht om me in een verkorte demografische doos te brengen die mijn geslacht, ras en seksuele geaardheid uitmaakt.

En dus accepteer ik de identiteit die ik de laatste tijd heb gegeven. In deze tijd en leeftijd is het niet een trotse identiteit, maar een die historische bagage draagt. Witte mensen hebben eens zwarten verslaafd, mannen ondervonden vrouwen, en rechte mensen vervolgden homo's. Dus dat is wat andere mensen denken dat ik in groepsverband ben. Ik accepteer dat. Het is een beginpunt van deze discussie.

Desalniettemin wil ik de beste persoon zijn die ik mogelijk kan zijn. Ik wil legitiem trots zijn op mezelf. Ik denk dat een organisatie kan worden gecreëerd om die doelstellingen te bedienen. Het zou vooral een organisatie zijn van rechte witte mannen, maar ook andere variaties zijn mogelijk.

In deze organisatie zou een persoon beginnen met het accepteren van zijn demografische identiteit. Hij zou trots zijn op wit. Hij zou trots zijn op een man zijn. Hij zou trots zijn op een rechte man. Gemakkelijk zoals het lijkt te zijn, gaat het concept tegen veel van onze recente culturele geschiedenis. Er zijn echte sancties voor individuen die dit op zichzelf zouden proberen.

Hier is het probleem: de bijbehorende 'meerderheid' bevolking van Amerika is uitgegroeid tot marginalisatie. Witte mensen zijn politiek gemarginaliseerd zoals mannen hebben. Er is geen zin om hierover te huilen of je afbeelding te verbeteren. In plaats daarvan omarm je identiteit met al zijn negativiteit.

Probeer dit en zie hoe het voelt. Trots identificeren met het witte ras en met het mannelijke geslacht. Laat ze hun ergste op je werpen. Je wordt een 'racist' genoemd. U wordt een 'bigot' genoemd. Je zal in de beleefde samenleving vermeden worden. Echter, als je in goede vrolijkheid overleeft, heb je gewonnen. U en anderen zoals u kunnen uw gemeenschap terug nemen. U zult vrij zijn.

De schoonheid van een organisatie is dat het gelijkgestemde mensen trekt. Je zou andere witte mensen vinden die zich niet schamen om wit te zijn, mannen die zich niet schamen om mannen te zijn, enz. Je zou mensen niet bang vinden om hardop hun trots uit te drukken voor wie ze zijn geboren. In praktijk zouden ze niet bang zijn om een ??bigot genoemd te worden.

Dit zou een enorme stap voorwaarts zijn, waardoor persoonlijk zelfvertrouwen zou toenemen. Het getij van de overwinning in de cultuuroorlogen zou diepgaand verschuiven. Misschien zou de stijgende sterftecijfers onder de witte Amerikanen van 45 tot 54 jaar terugkeren en beginnen te gaan.

Nou, je krijgt het idee. Rechte witte mannen in Amerika zouden opnieuw trots moeten zijn op zichzelf en, net zo belangrijk, zouden ze die trots moeten uitdrukken in het gezelschap van anderen, zowel als en anders dan hunzelf. Ze moeten openlijk identificeren met wie ze zijn. Ze zouden niet bang moeten zijn om een bigot genoemd te worden om te identificeren met een groep die geen anderen buiten deze parameter van zelfdefinitie omvat.

Maar er is meer dat gedaan kan worden - veel meer. Laten we het allereerst zeggen dat het doel niet is om andere mensen neer te zetten, maar om een eigen zelf gedefinieerde groep op te heffen. Laat andere mensen doen zoals ze willen of denken aan welke gedachten ze over zichzelf of over mij kunnen hebben. Dat is hun zaken, niet de mijne. Mijn zaken zijn om met mijn eigen mensen te praten in het kader van de cultuuroorlogen en een weg naar voren te brengen in termen van groepsidentiteit. Niet langer zal "witte man" een pejoratieve term zijn als ik het kan helpen.

Daarom is de volgende stap na het accepteren van een eigen demografische identiteit een kijkje nemen op de situatie waarin men zich bevindt. Welk type leven heb ik; En is het het beste leven waaraan ik redelijkerwijs kan streven? Als ik zo begrijp, kan ik veel dingen vinden over mijn situatie die zou kunnen en zou moeten worden veranderd.

Zo hebben we in theorie nu een demografisch gedefinieerde organisatie met aspiraties voor een beter leven. Nogmaals, dit zou voornamelijk een organisatie zijn van rechte witte mannen. (Voor zover het concept je stoort, blijkt dat er een dergelijke organisatie nodig is. Maar laten we hierbij komen en concentreren op wat er gedaan kan worden.) Het zou een probleemoplossende organisatie zijn die de neiging heeft tot eigen bedrijf in plaats van afwijkende anderen.

Persoonlijk spreken ik dat rechtstreekse witte mannen als een groep in een raam van verwachtingen worden opgesloten die hun de kans ontzetten om in de grootste mate te leven - hun eigen fouten te maken, de wisselvalligheden van het leven te ervaren en soms iets groots te verwezenlijken. Ze gaan vijf jaar op school, besteden de volgende twaalf jaar aan de hand van goed gedefinieerde groepsactiviteiten, gaan naar de universiteit, afstuderen en zoek dan een baan. Als ze geluk hebben, vinden ze een passende baan met voldoende materiële beloningen. Maar het zal ook een situatie zijn van strenge persoonlijke vereisten die alleen opgelucht worden wanneer een persoon met pensioen gaat.

Ik kan me een beter leven voorstellen dan dit, waar individuele vrijheid in grotere mate toegestaan wordt en mensen met zo veel schuld niet afstuderen van de universiteit. Dat leven zou de erkenning van waardigheid voor "meerderheid" en minderheden omvatten. Ik weet niet hoe een dergelijk leven kan worden bereikt. Maar een uitgangspunt zou kunnen zijn om het te bereiken door de inspanningen van een organisatie van rechte witte mannen die redelijk trots zijn op zichzelf en kracht vinden in hun groepsidentiteit.

Op dit moment hebben we een sociaal impasse bereikt waar we denken dat het huidige systeem van onderwijs en carrière het meest vertegenwoordigt wat mogelijk is in termen van menselijke kans. Dat is niet zo. We kunnen beter, allemaal van ons. Maar het is ook mijn droom dat in het bijzonder witte mannen zich de boeiingen van slecht betekenisvolle kritiek zullen uitwerpen die de maatschappij doordringen en het voortouw nemen in een onderneming van zelf-emancipatie. Laten we de kleinheid van het huidige denken overschrijden en iets van onszelf maken.

 

Opmerking: de tijd voor actie is over ons. Als u wilt deelnemen aan een organisatie zoals hierboven vermeld, neem dan contact met ons op en wordt een lijst gemaakt. Er is geen verplichting om iets te doen. We voelen onze weg nog steeds. Maar deze website met zijn aanzienlijke kijker biedt een kans om te organiseren. Als u interesse heeft, stuur alstublieft uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres (en eventuele opmerkingen die u graag wilt maken) naar deze link: mailto: 2wmcg@earthlink.net

 

naar: New Hampshire primaire

 

Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans

Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch 

 

COPYRIGHT 2017 THISTLEROSE PUBLICATIES - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
http://www.BillMcGaughey.com/MIOk.html