BillMcGaughey.com

terug naar: politieke kandidaat

Minder bekende presidentskandidaten maken de schijnwerpers van belang

door Eli Okun, EU-leider correspondent

 

Gofftown: Drieentwintig kandidaten namen de stage op het Minder Bekende Kandidatenforum op het New Hampshire Institute of Politics dinsdagavond.

Gofftown - Elk klein kind in Amerika wordt verteld dat zij of hij president kan zijn op een dag. Op dinsdagavond leek die droom een beetje dichter bij de realiteit.

In St. Anselm College's New Hampshire Institute of Politics namen een paar tientallen presidentskandidaten het podium om hun standpunten en campagnes te presenteren, ongeacht hoeveel geld of roem ze al gebruiken.

Het Minder Bekende Kandidatenforum, een verouderde New Hampshire-traditie voor de afgelopen 44 jaar, liet een aantal Democraten en Republikeinen de kans om serieus genomen te worden, ondanks hun uitsluiting van de stembus en het algemene politieke gesprek.

De primeur van New Hampshire is altijd de plek geweest waar een kleine man een impact kan hebben, aldus de minister van Buitenlandse Zaken van New Hampshire Bill Gardner in zijn inleiding.

"Dit evenement is speciaal voor ons allemaal," zei hij. 'Het is een van een soort.'

En in een race die tot nu toe door onorthodoxe contenders is gedomineerd - waarin kandidaten op de Egyptische piramides en hun tegenstanders 'badkamer breken - wie moet de contouren van de algemene discussie definiëren?

De 23 kandidaten hadden allemaal hun tijd om te schijnen, met respectvolle antwoorden op ernstige vragen.

Vijf Republikeinen namen het podium eerst, klinken afwisselend meer gematigd en extreem dan hun partij's bekendste kandidaten.

Manchester's eigen Andy Martin kritiseerde de plannen van de Democraten voor collegeonderwijs en stelde voor gezamenlijk tweezijdig werk voor het verminderen van geweergeweld. "Meer conversatie en minder vijandigheid is nodig," zei hij.

Stephen B. Comley, Sr. van Rowley, Mass., Citeerde zijn decennia ervaring als een privé-onderzoeker in Washington, die dreigingen tegen zijn familie omvatte.

"Ik zal nog meer bedreigingen krijgen als ik al deze informatie oplevert," zei hij voordat hij onthulde dat hij 140 dagen geleden Donald Trump en Ben Carson bewijs gaf over onveilige omstandigheden in kerncentrales in het hele land, waaronder Seabrook.

Enkele voorgestelde beleidsoplossingen die nog door de Republikeinen of Democraten in de hoofdstad worden gebroken.

Joe Robinson van Boston zei dat de uitstoot van kolen schoner is dan die van elke andere energiebron, en dat het terugdringen van de milieubeschermingsagentschappen kan helpen om werkloosheid en terrorisme op te lossen.

Het laatste deel van de avond had een veel grotere suite van Democratische kandidaten - in totaal 18.

Verander de dialoog over race en ga naar een werkweek van 32 uur, zegt William H. McGaughey, Jr. van Minneapolis.

Maak de Democratische Partij pro-leven, zei Henry Hewes van New York.

Hervorm de veteranen gezondheidszorg, zei Lloyd Kelso van Gastonia, N.C.

Er was één opmerkelijke afwezigheid: Vermin Supreme, die verbannen was nadat hij een andere kandidaat op het 2011 forum schitterde bombardeerde.

Het maakt niet uit - hij bleek nog steeds buiten voor het evenement, gekleed in zijn traditionele laarshoed.

 

New Hampshire Union Leader, 20 januari 2016, pagina A1

naar: politieke kandidaat

 

Klik voor een vertaling in:

Engels - Frans - Spaans - Duits - Portugees - Italiaans

Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch 

 

COPYRIGHT 2016 THISTLEROSE PUBLICATIES - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
http://www.BillMcGaughey.com/unionleaderarticlek.html