BillMcGaughey.com
 
 
naar: filosofische en analytische geschriften
 
 
Een bekentenis: ik geloof in "samenzweringstheorieën".

Ik neem mijn politieke gif nu toegeven dat ik geloof in samenzweringstheorieën met betrekking tot dergelijke gebeurtenissen als de moord op president John F. Kennedy en de aanvallen eu lieu le Dat op 11 september 2001. Mogelijk waren Er aussi samenzweringen in verband met de moorden van Martin Luther King en Robert Kennedy, het vliegtuig crasht Dat vermoord Senator Paul Wellstone en gouverneur Mel Carnahan van Missouri, en misschien --Andere gewelddaden.

Omdat ik denk dat dit Talrijke privégeleerde-hebben bewijsmateriaal en interpretatie te twijfelen aan de officiële versie van de gebeurtenissen van Verzameld. Dat bewijs is-is gepresenteerd in Talloze boeken, documentaires, enz. Het betrekken van geloofwaardige ooggetuigen en technische experts. Ik weet niet instaan ??voor de juistheid van elke claim doel MOST SCCM plausibel en waardig van verdere Top onderzoek en beoordeling. In hun totaliteit, Ze maken een overtuigende argumenten.

In plaats van het publieke debat, we have stilte. De mainstream media, en door brede, weigeren om dergelijke beweringen te onderzoeken, IN PLAATS liever sneer naar mensen die geloven in "samenzweringstheorieën." Genoeg is genoeg. Up van jou, je Big Media brahmaan! Ik ruik een rat.

De essentie van "samenzwering", in het geval van de moord op president Kennedy, is dat er een eenzame schutter, Lee Harvey Oswald, Niet alleen in het doden van de president handelen als, inderdaad, hij heeft deelgenomen aan de moord. In het geval van de aanslagen van 9/11, de twee torens van het World Trade Center - en zeker Gebouw 7 - waarschijnlijk zouden omvergeworpen door de explosieven vooraf geplant qui Veroorzaakt het gebouw te imploderen. The meest schokkende verschijning van die "samenzweringen" Was dat agenten van de Amerikaanse overheid - het meest waarschijnlijk, goud CIA werkzaam medewerkers van de geheime dienst of --Andere inlichtingendiensten - HAD voorkennis van de aanslagen en mei-even hebben genomen aandeel in de destructieve handelingen. Agentschappen van de Amerikaanse regering zijn aussi Betrokken bij cover-ups. De officiële panelen van het onderzoek werden in hoofdzaak oneerlijk.

En omdat de grote media steevast weiger te kijken naar deze kwestie, de "samenzwering" strekt zich waarschijnlijk aan deze instellingen ook. Het is echt verbijsterend dat plots zo weerzinwekkend en schadelijk voor de belangen van de Verenigde Staten en het Amerikaanse volk zou kunnen worden goedgepraat door de leiders van de Amerikaanse overheid en que le zogenaamde "onafhankelijke" media zou kunnen worden gemaakt om mee te gaan met hun geheim. In plaats van Open dit kan van wormen, Zij geven de voorkeur aan spotten met de notie van samenzweringen. The Big Leugens zijn zo groot dat mensen de voorkeur aan te blokkeren van deze mogelijkheid hun geest, Vertrouwen que la Amerikaanse regering was eerlijk.

Ik wil niet te krijgen in alle details van het bewijs brought aan het licht door diverse onafhankelijke onderzoekers. Op de 40ste verjaardag van de moord op Kennedy, de History Channel werd gekenmerkt door een hele week van de programmering Dat weerlegde de "eenzame schutter" theorie. De volumes van het bewijs wijst op de mogelijkheid que la implosie van het World Trade Center torens Kan-zijn-geweest een inside job. In plaats daarvan, laat me citeren drie stukken van de getuigenis qui zijn, denk ik, significant en overtuigend.

Ten eerste, we-hebben de getuigenis van een formulier gouverneur van Minnesota, Jesse Ventura, om het effect dat in 1999 kort na hij est devenu gouverneur, Ventura was opgeroepen voor een ontmoeting met 23 CIA-agenten in de kelder van de Minnesota State Capitol Waar hij werd ondervraagd over het proces qui Hij werd verkozen gouverneur. Ventura schrijft in zijn laatste boek, "Do not Start the Revolution Without Me:" Dat hij que la CIA Knew moest werken alleen buiten de Verenigde Staten. Als gouverneur Ventura daarop gewezen naar de CIA mensen en vroeg om hen Hun namen en beroepen, de meeste is waar ontwijkend.

Ventura schreef in zijn boek: "Ik was verbijsterd om te leren zijn er CIA-agenten die er in sommige staat Gouvernements. Ze zijn niet in leidinggevende posities - in --andere woorden, niet benoemd door de gouverneur - maar zijn permanente staat werknemers ... In Minnesota, deze persoon was op een afgevaardigdecommissaris niveau vrij hoog. Hier is hoe ik hoorde over dit: De CIA persoon contact opgenomen met mijn stafchef, die vervolgens het opzetten van een vergadering entre les ons drieën. Mijn chef-staf en ik waren geïnformeerd dat Zouden we alleen de identiteit van de operatieve weet, niemand anders in staat de overheid. Later, toen er een verandering in de status Was ik aussi informatie van de nieuwe CIA persoon. "(Do not Start the Revolution Without Me, pagina 94)

In --andere woorden, we hebben het van iemand die moet weten que la CIA heeft een illegale aanwezigheid in Minnesota deelstaatregering en waarschijnlijk in --Andere staat Gouvernements en dat de kennis van deze verborgen is voor het publiek. Het is vreemd, zelfs na-Ventura dat zijn verschenen boek, de media negeerde het verhaal. Ja, dat is een "samenzwering" - een moeilijk te ontkennen.

Een tweede reeks van bewijsmateriaal in verband met de moord op Kennedy. De Wikipedia vermelding voor Cord Meyer, Jr., een top CIA-functionaris, luidt als volgt: "In een sterfbed verklaring gerelateerde in 2007, Watergate figuur Howard Hunt stelt dat (Koord) Meyer organiseerde de moord op John F. Kennedy bij de opdracht van president Lyndon B. Johnson. "Denkend hij op zijn sterfbed, CIA-agent Howard Hunt vertelde zijn sound, St. John, wat hij wist van de moord op Kennedy. Hij bleek een zoon die was Lyndon Johnson wilde JFK gedood en die moest Cord Meyer geregeld voor dit te doen. Hij schreef de namen van de samenzweerders was vel papier.

Selon een artikel in Rolling Stone artikel op basis van een interview met St. John Hunt, "Howard Hunt krabbelde de initialen LBJ. Onder LBJ, verbonden door een lijn, schreef hij de naam Cord Meyer. Meyer was een CIA-agent vrouw Wiens beoordeling: had een affaire met JFK; Ze werd later vermoord, een vak dat nooit geweest is opgelost. Volgende Zijn vader verbonden met Meyer's de naam van de naam van Bill Harvey, another CIA-agent; aussi verbonden met de naam Meyer was de naam David Morales, Reviews nog een CIA-man en een bekende, VOORAL vicieuze zwart-op specialist. En Dan Zijn vader is aangesloten op naam Morales ', met een lijn, de ingelijste woorden "Franse schutter grasheuvel" ... er was aussi op de grasheuvel een Franse schutter, vermoedelijk de Corsicaanse maffia huurmoordenaar Lucien Sarti. "

Later, senior partner na de Hunt: herstelde Zijn gezondheid, probeerde hij zijn getuigenis in te trekken. Hij vroeg St. John om te draaien de geschreven notitie die hij had gemaakt. St. John deed, gericht Kept jaar audio-opname bevestigt dat het bestaan ??en de waarheidsgetrouwheid van Hunt's "sterfbed" interview.

Cord Meyer, die al-zijn-geweest van de CIA # 3 man voordat hij est devenu een Washington Times columnist werd aussi Gevraagd naar de moord op Kennedy. ONDANKS beschuldiging Howard Hunt's, onderhouden hij zijn eigen onschuld. In februari 2001, vlak voor zijn dood, Meyer zei: "Mijn vader stierf aan een hartaanval het jaar Sami Mary werd gedood. Het was een slecht moment "Vroeg HAD Who killed Mary, Meyer antwoordde:" Même klootzakken Dat gedood John F. Kennedy. ".

Opmerking Meyer dat niet ontkennen dat hij wist wie gedood President Kennedy, gewoon zijn eigen betrokkenheid bij de plot. Mary Meyer, zijn de vorm en JFK's vrouw Vermeende minnaar, was zelf Vermoord een jaar na de dood van president Kennedy. Haar dagboek werd vervolgens in beslag genomen door de CIA. Het is-sinds vernietigd.

In wezen, we have persoonlijke getuigenis van twee top CIA Ambtenaren - Howard Hunt en Cord Meyer, Jr. - dat ze wisten wie president Kennedy vermoord. Said Meyer Het was de Sami mensen hadden Who killed Maria in oktober 1964 - een jaar na de dood van Lee Harvey Oswald's. Ergo, Cord Meyer die niet geloven dat Lee Harvey Oswald doodde President Kennedy. Howard Hunt had genoemd namen. Dit is zo dicht mogelijk bij insider belijdenis als wij zijn waarschijnlijk afkomstig uit betrouwbare bronnen te krijgen in dans le US intelligence community.

Ten derde zou een persoon die weet toch donkerste geheimen van de Amerikaanse regering als de president van de Verenigde Staten, Op dit moment Barack Obama. Blijkbaar is deze informatie wordt bewaard is een verzameling van papers Bekend als "The Book of Secrets." Disney heeft gemaakt een documentaire film over het. President Obama werd gevraagd over dit boek, qui Naar verluidt bevat informatie over de moord op Kennedy, "Area 51", en --Andere gevoelige onderwerpen qui, selon een verslag van Associated Press, "alleen Oval Office bewoners zijn ingewijd in." Philadelphia radiopresentator Michael Smerconish, wat was Obama Vroeg in het boek. "Ik zou je zeggen ik zou doel-have om je te doden," grapte de president in de reactie. Ja, er was een boek en hij was zich bewust van ict happy doel Obama is vastgelegd voor geheimhouding.

Is het idee van een samenzwering in de Amerikaanse regering nu SCCM zo vergezocht? We have persoonlijke getuigenis van een vorm gouverneur van Minnesota dat CIA-agenten illegaal geplant in de staat regering. We-hebben een zittende president grappend bevestigen que le president is inderdaad bekend met "geheimen" die moet worden gehouden voor het publiek. Wij-zijn sterfbed bekentenissen door twee top CIA ambtenaren wisten dat ze die vermoord president John F. Kennedy - en het was niet Oswald. Wat meer is vereist geloofwaardigheid?

Wat te doen

De stinkende samenzwering van leugens onderhouden door de Amerikaanse overheid en bijgestaan ??door de natie grote media kan het niet helpen wierp een lijkkleed doel over ons leven als burger. We moeten de waarheid die ons vrij zal maken.

Laten we focussen op het moment dat onmiddellijk twee groten: de moord op president John F. Kennedy en de massavernietiging die zich op 11 september 2001. In tal van onafhankelijke wetenschappers en Getuigen-hebben al een doos gemaakt que la Uitleg door de officiële Warren Commissie en het Comité 911 mag niet geloofwaardig zijn.

De uitdaging is nu dan ook te bewijzen of te weerleggen beschuldigingen goud Die, op zijn minst, om een ??grondig onderzoek van Hen te monteren door een groep van onderzoekers met de middelen Zowel publieke als de geloofwaardigheid van de conclusies que le publiek zal accepteren bereiken. Wat is niet aanvaardbaar is om te falen om verdere Top onderzoek te doen omdat het hele idee van de overheid betrokken te zijn bij iets als dit is belachelijk, goud, meer zakelijk weergegeven, omdat "wij geloven niet in samenzweringstheorieën."

Om te beginnen moeten we het personeel van de Amerikaanse regering te elimineren uit de rol van het onderzoek naar vermeende misdaden te-zijn-geweest of aangezet door personen in verband met de Sami overheid. Ook moeten we, denk ik, Elimineer journalisten van de natie groot nieuws organismen. Op een gegeven moment, zou-zijn-geweest aanvaardbaar Ze onderzoekers; ECHTER, organismen en hun thesis Het werkzaam-hebben zich gediskwalificeerd door schijnbare deelname aan een dekmantel voor zo vele jaren. La même organismen Dat zou-hebben gepleegd of bedekt misdaden shoulds niet worden belast met het onderzoek em nu.

Wie is dan nog over? Ik stel voor dat een team van onderzoekers van de Verenigde Naties benoemd voldoende onafhankelijkheid en geloofwaardigheid om deze rol te veronderstellen zou hebben. Een belangrijke basis, zoals de Gates Foundation Zou Schrijf als andere kandidaat voor het samenstellen van een dergelijk team Zowel Omdat het de middelen om een ??grondige werk te doen en staan ??in de gemeenschap zou hebben. Bijna Iedere organisatie met voldoende middelen zou zo lang als het was onafhankelijk van de misdaden die worden onderzocht aanvaardbaar zijn.

Ik maak me zorgen over het feit dat prominente en, geloof ik, onkreukbare ambtenaren zoals Gerald Ford en Lee Hamilton waren lid van onderzoekscommissies waarvan de conclusies worden nu gezien als onbetrouwbaar. Moge het que la commissieleden zijn misleid door het personeel van de commissie; Ze waren allemaal mensen met een druk leven buiten dit gebied van verantwoordelijkheid. Het kan aussi zijn dat, als lange tijd ambtenaren, zij zelf kon niet het idee accepteren dat mensen in hoge posities van vertrouwen Dans le Amerikaanse overheid in staat zou zijn van het plegen van dergelijke misdrijven als moord op de president van de Verenigde Staten en de wereld te vernietigen Trade Center torens, van het hebben van voorkennis van deze misdaden en niet aan preventie em te voorkomen, hebben gevoerd goud van een cover-up.

Ik ben aussi verontrust door de verschillende theorieën over misdaden proefschrift. Het is duidelijk dat een aantal van hen moet onjuist zijn. Doel qui degenen? Daarom hebben we een team van ervaren onderzoekers grondig Wie zal alle leads volgen nodig.

Bijvoorbeeld met betrekking tot de moord op Kennedy, de ene school van gedachte is dat cijfers Georganiseerde misdaad Kan-zijn vermoord omdat zij hielpen de verkozen president en zijn regering _him_ Toen doorgelopen om hard op criminaliteit. Een andere theorie, Above Uitgedrukt is dat topambtenaren in de CIA georkestreerde de moord in opdracht van Lyndon Johnson's.

Een verwante theorie is que la managing partner in een Dallas advocatenkantoor dat behandeld Johnson's persoonlijke zaken-zijn ingericht om president Kennedy vermoord met behulp van huurmoordenaars die had --Andere Dergelijk werk gedaan voor deze man. De laatste theorie is gevorderd in een boek geschreven door Reviews andere partner in dit bedrijf, Barr McClellan, het delen van informatie die werd gegeven aan _him_ met meer senior partners.

Nu, in 2010, kan men zich afvragen waarom de Amerikaanse overheid kan niet de tijd onmiddellijk alle ict-bestanden vrij te geven aan de moord op Kennedy. Degenen die daadwerkelijk schoot de president zijn het meest waarschijnlijk al dood. Toch is het misschien als een schok aan het Amerikaanse publiek als er na alle thesis jaar van het ontslag van de regering betrokkenheid bij de stelling van misdaden als louter "samenzweringstheorieën", de overheid ontvankelijk ict wangedrag. Zou het niet de federale overheid dan als instelling verliest het vertrouwen van het Amerikaanse volk.

Erger nog is de mogelijkheid que le netwerken van mensen die georkestreerd de moord op Kennedy en vernietiging Zeker is dat de 911 zijn nog steeds intact. Als dat het geval is, niemand in de regering - niet, zelfs de president - is veilig voor dodelijke vergelding als Hun activiteiten bekend word. Deze gangster-achtige lichaam zal houden onze regering gegijzeld door wat dit vereist geeft te maken als ICT agenten naar believen konden doden en nooit worden gestraft, zelfs goud Approbation.

Who - welke groep, welke persoon, of wat zou kunnen - zou krachtig genoeg is om een ??dergelijke plot orkestreren zijn? Ik hoop dat dit zal blijken te-zijn-zijn een lege "samenzwering" en de waarheid zal uiteindelijk worden gevonden om de officiële verklaringen te ondersteunen. Als er beoordelingen over de andere kant, er zo'n samenzwering en Zijn maligniteit blijft in leven, wij Amerikanen zou een van de meest vervloekte mensen.

2,456 words

    naar: filosofische en analytische geschriften
 Klik voor een vertaling in het:

Engels - Chinees - Indonesisch - Turkish - Pools - Russisch
COPYRIGHT 2009 THISTLEROSE PUBLICATIES - Alle rechten voorbehouden

http://www.BillMcGaughey.com/conspiraciesl.html